Emily March

Angyalszárnyak

új palatinus könyvesház kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  326 oldal

Üdvözöljük Eternity Springsben, a mennyország e Sziklás-hegység vidékén megbúvó szegletében! Egy angyali kisváros, ahová meggyógyulni, az életet újrakezdeni érkeznek vereségekkel, tragédiákkal megvert emberek. Az építész Gabriel Callahan például egy balesetben elvesztette a feleségét és a kisfiát, Eternity Springsben akar félrevonulni a világtól. Új lakóhelyén azonban, ha tetszik, ha nem, barátságos és gyakran kíváncsi szomszédok ismerkedési kísérleteivel kell számolnia. Csak akkor kezdi megérezni az őt körülvevő világ gyógyító jellegét, amikor hajlandó beismerni, hogy gyengéd érzelmeket táplál a helyi állatorvosnő, Nic Sullivan iránt. És a város építészként is igencsak számít rá. Az Angyalszárnyak az amerikai írónő, Emily March nagysikerű regénysorozatának egyik legelbűvölőbb kötete.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 230 Ft

A termék megvásárlásával

323 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó új palatinus könyvesház kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:326
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly300 gr
FordítóN. Simonyi Ágnes
ISBN9789632741048
Árukód2219728 / 1075905

Vásárlói értékelések, vélemények

Kovács Mary
2013. 08. 24.

Először a borító varázsolt el majd a könyv! Eternity Springs fantasztikus hely, nagyon jól érezném ott magam! Sok szerethető ember él ott! Nagyon tetszettek a karakterek, szinte a szívembe lopták magukat! :) Mindenkinek ajánlom aki szereti a romantikát! Várom a folytatást.

Marosi Ágnes
2013. 10. 28.

Eternity Springs régi és új lakosai életébe vezet minket ez a regénysorozat. Az egymásra figyelés, lelki gyógyulás és boldogság megtalálása a cél, e célhoz vezető rögös úton vezet minket végig az író. Nem lehet letenni, magához láncol ez a kis város. Öt csillagos választás!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 230 Ft

A termék megvásárlásával

323 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal