Egyetemista lány támogatót keres

Lányok a szomszédból. Diákok. Csinosak és fiatalok. Diplomára, jó életre, boldogságra vágynak. Olyanok, mint bármelyik "húszas csaj". Másfelől nagyon is mások. Lili, Zsófi, Heni és Frida prostituáltak. Egyetemista lányok, akik a szexből élnek. Függetlenek, okosak és megválogatják, kivel fekszenek le. De ettől még prostik. A szerzők, akiknek sikerült... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Niko
Szerintem nem rossz könyv,bár valóban hasonlóak a történetek,ami azért is volt zavaró számomra mert a végére belekeveredtem a sztorikba. Hiába egyszerű könyv,elmondja a szomorú valóságot,ám csatlakozom az előző véleményekhez,inkább kedvcsináló,mint elrettentő!
Gargamel
A téma aktuális, könnyen olvasható, és a szerzők (szerkesztők) már a bevezetőben tisztázzák, hogy nem vállalnak többet, mint hogy keretbe foglalnak négy, a szereplők által elmondott történetet: hogyan léptek a prostitúció néha igencsak rögös útjára. Mellőzi az álszentséget, de nem is hatásvadász. Nem biztos, hogy mindenki számára relevánsak ezek a történetek, nem is mindig sikerül az érzelmek, érzések teljes mélységét visszaadni (az interjúkat készítők biztosan több és közvetlenebb élményeket kaptak, mint az olvasó), de akit érdekel, sok tanulságot le tud vonni belőlük - különösen a hasonló életkorban, élethelyzetben lévő lányok. Számomra különösen érdekes volt, hogy az "árfolyamok" és az így megkereshető jövedelmek és költségek is szerepeltek és az ügyfelekről is sok minden kiderült. A mű nem von le tanulságokat, ami szerintem okos dolog, de igazi hozzáadott értéket az jelentene, ha a nem csak azt ismernénk meg, hogyan kezdődött, hanem azt is, hogy mi lett a vége. Jó lenne 5-10-15 év múlva elolvasni a folytatást, ahol választ kaphatnánk az egyik legfontosabb kérdésre: sikerült-e a prostitúciót, mint eszközt felhasználva elérniük a céljaikat, vagy benne ragadtak a könnyű pénzszerzés csapdájában, felélve a jövőjüket a jelenért?
mégilyet
Csalódtam, és elég nagyot!Egyetértek Reboli hozzászólásával. Kíváncsi lennék meddig tartott "megírni" a könyvet... két óra? Kár volt rá papírt pocsékolni!!! Még jó hogy újra hasznosítható a papír!!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
ChatBot