Dr. Szántó Szilvia

A nárcisztikussal egy ágyon - Igaz történet alapján 1. rész

NÁRCISZ-TRILÓGIA

motivation kiadó  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  335 oldal

Felnőtt tartalom!
A könyv a hamis remények keltette illúzióról szól, egy lelkileg és testileg megterhelő kapcsolatról, ahonnan nehézkes és lassú a kiszakadás. Olyan ez, akárcsak egy hipnotikus álom, amely eltakarja a valóságot, emiatt az olvasás váratlan módokon érintheti meg az olvasót.

Jázmint sármos orvos fogadja, amikor bemegy a kórházba kezelésre.
Ám Anton nős.
A lány nem akar belemenni ebbe a kapcsolatba, mégis viszonyuk lesz. Amikor kiderül, hogy a férfi szexualitása nem mindennapi, Jázmin nem ijed meg. Van valami, ami vonzza ehhez a férfihoz. Hamar eljut oda, hogy úgy érzi, nem élhet a férfi nélkül, akkor sem, ha a férfi személyisége is, működése is sajátos.
Vajon Jázmin és Anton tényleg hasonlítanak egymásra? Mennyiben azonos a múltjuk? Melyikük realitása igaz? Miért tartják fogva egymást testileg és lelkileg? Mekkora esélyük van kiszabadulni a vonzalmuk hálójából?
Jázmin semmit nem ért. Sokszor azt sem látja, milyen kérdéseket kellene feltennie, de szerencséjére ott vannak a barátai, akik még pszichológust is ajánlanak neki. Az ő segítségükkel az életben talpraesett Jázmin csak azért is kideríti, miért engedi meg Antonnak, hogy uralkodjon rajta.
A regény kulcskérdése, hogy a gyermekkori traumákon átesett Jázmin hogyan szabadul ki az elnyomó és méltatlan kapcsolatból, és hogyan ébred rá arra, hogy miért került ilyen helyzetbe.
Az igaz történeten alapuló, hiteles regény a trilógia első része.

Hiánypótló, szókimondó, szexuális tabukat döntögető, izgalmas olvasmány. Jázmin és Anton történetét azoknak ajánlom, akik maguk is vágynak a szexuális erőátadás különleges élményére, akik küzdenek magukban a vágyott dominancia vagy az alárendelődés lelki következményeivel, és akiket érdekel az egymással hierarchiában álló felek domináns-szubmisszív kapcsolatának lélektana. Fájdalom és megalázottság, szégyen és bűntudat kéz a kézben járnak ebben a titkos világban, amely mégis különleges, bár fojtogató köteléket képez két ember között. 
Gyura Barbara, a Nárcisz Coach

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 749 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó motivation kiadó
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:335
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly364 gr
Sorozat NÁRCISZ-TRILÓGIA
ISBN9786150113401
Árukód2748927 / 1200390

Vásárlói értékelések, vélemények

(55 vélemény)
Léta Judit
2021. 06. 25.

Talán furcsán hangzik, de ez a könyv pont attól jó, hogy nem tetszett és nem azért mert az írónak nem lenne tehetsége az íráshoz. Hanem pont azért, mert a legélethűebben adta vissza egy bántalmazó kapcsolat mindennapjait és nem tetszett, mikor tudomásomra jutott, hogy a bántalmazásnak ennyi különböző formája létezik. Köszönöm az írónőnek, hogy ezt semmilyen szépítgetés nélkül megírta.

Név nélkül
2021. 07. 23.

Ez egy nagyon nehéz témájú könyv, nincs benne romantizálva semmi, és ez így van jól. Rengeteg felismerést tud hozni ez a regény, ami nagy segítség lehet a gyógyulás elkezdésére, legyen bármelyik oldalon is az olvasó (nárcisztikus, avagy aki nárcisztikussal van kapcsoaltban). Mindenkinek ajánlanám elolvasni, mertegy olyan témát feszeget, amiről nagyon kevesen mernek nyíltan beszélni. Nem könnyű esti olvasmány, de mindenképpen épít!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 749 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén