Chris Lintott  |  Brian May  |  Patrick Moore

Bumm! - A világegyetem teljes története

kossuth kiadó zrt.  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  192 oldal

Miért lett a könyv címe éppen BUMM!? Miért jött össze három férfi, látszólag teljesen különböző indokkal, hogy feltűnően alaposan megvitassa az ősrobbanásról szóló könyv szövegét? A válasz egyszerű: úgy gondolják, hogy minden kiváncsi, érdeklődő emberi lénynek esélyt kell adni arra, hogy megismerje ezt a meghökkentő sztorit - a világegyetem teljes történetét - olyan nyelven, amely mindenki számára érthető.

BUMM! Tér, idő, anyag... A világegyetem 13,7 milliárd évvel ezelőtt keletkezett. Kezdetben végtelenül kicsi volt, majd olyan gyorsan tágult, amit elképzelni sem lehet. Brian May, Patrick Moore és Chris Lintott elmondja, hogyan is történt mindez, attól a pillanattól kezdve, hogy a tér és az idő létrejött, egészen az első csillagok, galaxisok, bolygók keletkezéséig és az emberi lények fejlődéséig, beleértve eredetünket és rendeltetésünket is. Felvázolják továbbá a végtelen jövőbeli eseményeket, melyek jóval azután következnek majd be, hogy a vörös óriássá vált Nap felemésztette a Földet. A történetet világosan, képletek nélkül, időrendben beszélik el, szigorúan olyan sorrendben, ahogy a dolgok valójában megtörténtek.

A BUMM! bámulatos történet. Talán kitaláció? A szerzők szerint egyáltalán nem, mivel olyan nagy tudósok munkáin alapul, mint Albert Einstein, Stephen Hawking és számos más briliáns elme.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kossuth kiadó zrt.
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:192
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1130 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
FordítóKovács Tamás
FordítóRegály Zsolt
ISBN9789630955232
Árukód2111191 / 1018052

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Barbara - Az esélyNáray Tamás: Barbara - Az esély