A fájdalom arcai

Minden változás fájdalommal jár akár a mindennapok gyakorlatában, akár érzelmeink terén igyekszünk rendet teremteni. Ugyanakkor mindenki szabadon dönthet arról: megfutamodik-e a kihívások elől, vagy szembenéz a félelmeivel, és nap mint nap megvívja személyes küzdelmeit. Dr. Csernus Imre elmúlt években tartott előadásai újra és újra ezt a... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Ezt a könyvet nem elég egyszer, illetve azt is mondhatnám, hogy vétek lenne csak egyszer olvasni, mert minden egyes olvasásnál felbukkannak apró, hiányzó, számomra aranyat érő válaszok a fejemben ragadt kérdésekre. A Csernus doktor által boncolgatott témákból mindig sikerült levonnom a végső konklúziót, és mindezeket átalakítva a gyakorlatban is sikeresen tudtam hasznosítani. Csernus Imre szakemberként és magánemberként is mindig nagyon szimpatikus volt nekem. Saját gyengeségeit, negatív tapasztalatait is megosztja olvasóival, ezért egy percig sem éreztem egyedül magam a könyv olvasása közben. Üres, szakkönyvekből előrángatott szárazanyag helyett, szigorúan az életből és hosszú évek tapasztalatából táplálkoznak a könyv sorai. Számomra nagyon fontos, hogy az író gondolatmenete mellett az érzéseit is jól átlássam, és ez a Fájdalom arcaiból teljes mértékben átjön. Aki szájbarágós, sablonszerű, különböző szituációkra szeretne azonnali megoldásokat kapni, amelyekkel, ha őszinte akarok lenni, sajnos igazából csak, ideig-óráig lehet tüzet oltani, az Csernus Imre könyveiből nem ezt fogja kapni. Csernus doktor arra szeretné rávezetni az olvasót, hogy mindenre igenis reális időt kell szánni. A tartós, és sikeres cél érdekében türelmesen, az aprónak tűnő sikereket is megbecsülve, mindent beleadva, lépésről lépésre kell haladni. Ezt a folyamatot, a megoldáshoz vezető utat csak az tudja meglátni ebben a könyvben, aki már készen áll őszintén változtatni, és szembenézni valódi önmagával.
Szendrei Andrea
Érdekes olvasmány volt. Tetszett. A szokásos Csernus stílusban.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot