Digitális erőd

Amikor az NSA verhetetlen kódfejtő gépe találkozik egy rejtélyes algoritmussal, amelyet nem tud feltörni, az ügynökség riasztja vezető kriptográfusát, Susan Fletchert. A ragyogó eszű és gyönyörű matematikusnő olyan felfedezésre jut, ami pánikot kelt a hatalom köreiben. Az NSA-t túszul ejtették... de nem fegyverekkel vagy bombákkal, hanem egy olyan... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
1119 Budapest, Etele Plaza
5 db alatt
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, VI. kerület Libri Oktogon Könyvesbolt
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
3 990 Ft
3 790 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 379 pont
Olvasói értékelések
4 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
B. Nóri
Nekem tetszett. Alig bírtam letenni. :)
Thomas Redfield
A szórakoztató irodalomban Dan Brown is letehetetlen könyvekkel képviselteti magát. Ez a könyv tetszett a legjobban tőle. Lendületes, fordulatokban bővelkedő történetvezetése egy rakás stílust ötvöz a maga fikciójában. Abban kénytelen vagyok egyet érteni a többiekkel, hogy borzasztóan klisés, és szinte már filmszalagra íródott, de aki nem vágyik komoly üzenetekre, annak jó szórakozást biztosít.
Doe John
Nemrég kezdtem el olvasni. Nos először is leszögezném, hogy kaptam a könyvet, pénzt azért magamtól nem adtam volna érte. Hát vegyesek az érzéseim a könyvel kapcsolatban. Olvasása közben az amerikai hálivúdi egyszer nézős filmek jutnak az eszembe. Olyan érzésem volt hogy Brown film forgatókönyvet írt. Sematikus jellemek: a gyönyörű és persze rendkívül okos kriptográfus nő, és az ő prof barátja... a "világ megmentése" a cél...Túl amerikai nekem ez a regény, túl ponyva, de azért megpróbálom végig olvasni. Kettest érdemel!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot