David Wolfe

Superfood - A jövő ételei a teljes egészségért

édesvíz kiadó  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  325 oldal

A SUPERFOOD szó hallatán nem kell feltétlenül egzotikus, drágán beszerezhető csodaszerekre gondolni: mindegyiket évezredek óta fogyasztja az emberiség.
A világhírű egészségszakértő, David Wolfe, utazásai során összegyűjtötte bolygónk legkiemelkedőbb jótékony tulajdonságokkal rendelkező táplálékait, amelyeket ebben a könyvben mutat be.
Megtudhatjuk, hogy a goji bogyó a narancsnál ötször több C-vitamint, a zabkorpánál pedig százszor több B3-vitamint tartalmaz, erősíti az immunrendszert, tisztítja a májat, csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. A kakaó természetes forrása a magnéziumnak, vasnak, cinknek, melyek mind egészségvédő és gyógyító hatással rendelkeznek. A belőle készült csokoládé több mint édesség: lassítja az öregedést és boldogsághormont tartalmaz.
A macagyökér fokozza a szellemi teljesítményünket, energiát, erőt és kitartást ad, elűzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót.
Nincs még egy olyan élelmiszercsoport a Földön, amely ilyen koncentráltan tartalmazna egészségvédő tápanyagokat. Ha csak néhányat beillesztünk ezek közül az étrendünkbe, máris sokat tettünk magunk és családunk egészségéért.
A SUPERFOOD egy olvasmányos kalauz, amely megalapozott tudományos bizonyítékokkal szolgál. A nyersanyagok mellé egyszerű recepteket is kapunk, melyeket mindenki saját ízlése szerint állíthat össze.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó édesvíz kiadó
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:325
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly656 gr
IllusztrációKÉPEKKEL
ISBN9789635295081
Árukód2648223 / 1151710

Vásárlói értékelések, vélemények

Anita
2016. 08. 13.

A könyv maga nagyon jó, rengeteg érdekes, értékes információt tartalmaz a szuper táplálékokról, azonban az összegzésben szereplő leírásban hibát véltem felfedezni, gondolom ezt az Édesvíz Kiadó írta rá, mely szerint a goji bogyóban a narancsnál 5x több C-vitamin van, ami a könyv szerint nem igaz, mert a goji bogyóban szinte egyáltalán nincs C vitamin! Ezt jó lenne egy következő kiadásban javítanák, mert ellentmondást szül. Köszönöm!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat