Superfood - A jövő ételei a teljes egészségért
édesvíz kiadó | 2015 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS | 325 oldal
A világhírű egészségszakértő, David Wolfe, utazásai során összegyűjtötte bolygónk legkiemelkedőbb jótékony tulajdonságokkal rendelkező táplálékait, amelyeket ebben a könyvben mutat be.
Megtudhatjuk, hogy a goji bogyó a narancsnál ötször több C-vitamint, a zabkorpánál pedig százszor több B3-vitamint tartalmaz, erősíti az immunrendszert, tisztítja a májat, csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. A kakaó természetes forrása a magnéziumnak, vasnak, cinknek, melyek mind egészségvédő és gyógyító hatással rendelkeznek. A belőle készült csokoládé több mint édesség: lassítja az öregedést és boldogsághormont tartalmaz.
A macagyökér fokozza a szellemi teljesítményünket, energiát, erőt és kitartást ad, elűzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót.
Nincs még egy olyan élelmiszercsoport a Földön, amely ilyen koncentráltan tartalmazna egészségvédő tápanyagokat. Ha csak néhányat beillesztünk ezek közül az étrendünkbe, máris sokat tettünk magunk és családunk egészségéért.
A SUPERFOOD egy olvasmányos kalauz, amely megalapozott tudományos bizonyítékokkal szolgál. A nyersanyagok mellé egyszerű recepteket is kapunk, melyeket mindenki saját ízlése szerint állíthat össze.
A termék megvásárlásával
379 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | édesvíz kiadó |
---|---|
Kiadás éve | 2015 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 325 |
Borító | PUHATÁBLÁS |
Súly | 656 gr |
Illusztráció | KÉPEKKEL |
ISBN | 9789635295081 |
Árukód | 2648223 / 1151710 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
379 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
2016. 08. 13.
A könyv maga nagyon jó, rengeteg érdekes, értékes információt tartalmaz a szuper táplálékokról, azonban az összegzésben szereplő leírásban hibát véltem felfedezni, gondolom ezt az Édesvíz Kiadó írta rá, mely szerint a goji bogyóban a narancsnál 5x több C-vitamin van, ami a könyv szerint nem igaz, mert a goji bogyóban szinte egyáltalán nincs C vitamin! Ezt jó lenne egy következő kiadásban javítanák, mert ellentmondást szül. Köszönöm!