Dávid Sándor

Forma-1 sztorik 2006 - ALONSO DUPLÁJA

duna international könyvkiadó kft.  | 2006  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  344 oldal

"Írhatnék ide előre megint valami marhaságot, hogy aki beleolvas, azonnal a pénztárcájáért nyúljon, és megvegye a könyvet, vagy "írathatnék" (amit persze mindig nekem kell megírnom) valami potentáttal megint valamilyen okosságot, hogy emeljem e kötet rangját, és tehetnék még egy-két szívességet akár a kiadómnak, akár valaki másnak. De nem teszem. Hanem ünnepelek. Elvégre Millennium van, két n-nel és i-vel, csak a gyengébbek kedvéért. Akik különben ne nyugtalankodjanak, először én is egy n-nel írtam le a Millennium Towert, meg Toronynak, de aztán szerencsére Petán doktor, barátom és társam az élet viharaiban, fölvilágosított a dolgok mikéntjéről. És ünnepelhetnék, mert Schumi negyedik világbajnoki címe már itt lóg a levegőben. De én nem ezért ünneplek, őt ünneplik majd a kerpeniek itt a Ringen, remélem több tízezren, és ünnepli majd ifjabb Dávid Sándor (Baráz Mikiről nem is beszélve), mert fogy majd a Schumi-könyv , mint a cukor. Vagy még jobban. Hadd legyen egyszer karácsonyuk. Szóval ünnepelek. És úgy döntöttem, hogy a Hungaroring tizenöt éves jubileuma alkalmából, mert hiszen erről van szó, átnyújtok Önöknek is egy kis ajándékot. Mégpedig az első magyar nyelvű interjút, amely Bernard Ecclestone úrral készült, anno 1983-ban, első budapesti látogatása alkalmával." A szerző
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 848 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó duna international könyvkiadó kft.
Kiadás éve2006
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:344
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly570 gr
IllusztrációKÉPEKKEL
ISBN9771416486061
Árukód2087809 / 1091630

Vásárlói értékelések, vélemények

Radó Ákos
2002. 02. 14.

EZ A STÍLUS ISZONYAT! Az ember kiir pár fórumot az internetről meg ilyenek! Ha valaki látta a 'közvetítéseit' akkor ismeri a félmondatok mesterét. Inkább rendeljetek pizzát. Nagyobb élmény.

Radó Ákos
2002. 02. 14.

Amugy aki elolvassa az ISMERTETO elso bekezdeset az lathatja hogy mennyire értelmes a stílus meg hogy ennek a 'szerzőnek' mennyi köze van a forma1-hez.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 848 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Frank Herbert: DűneFrank Herbert: Dűne