Útközben - Külvárosi El Camino

Ma ismét egy hölgy tárja fel előttem a prblémáit, teszi elém a lelkét. A "forgatókönyv" a szokásos: nem ért meg a férjem, nem bírok a gyerekeimmel, a munkám egy katasztrófa, értéktelennek érzem magam. A kérdése az, hogy mit csináljon, hogy a férje megváltozzon, és végre elismerje őt, mit tegyen, hogy a gyerekei megváltozzanak, és "kezelhetőbbek"... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Salamon Krisztina
Nagyon szórakoztató, humoros, elgondolkodtató könyv, ajánlom minden hölgy társamnak. Féltem hogy nagyon erőszakosan akar "megtéríteni" az ezotéria és kineziológia világában az írónő, de kellemesen csalódtam (ettől egy kicsit féltem, mielőtt megvettem a könyvet).
Hartyányi Réka
Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki az útját keresi, vagy akár csak most kezd ismerkedni a spiritualitással, de mindenképpen kötelező olvasmány, ha minőségi változást szeretne elérni az életében. Az Útközben olyan könnyed, humoros és olvasmányos regény, amelyen keresztül szinte észre sem vesszük mégis új nézőpontot kapunk a világról, párkapcsolatainkról, az élet nagy kérdéseiről. Lehet hogy PONT ez a könyv segít át téged életed új szakaszába...
Fadgyas Judit
Van mikor az ember megtorpan, elbizonytalanodik, nem látja, hogy merre érdemes tovább menni. Elgondolkodik, hogy mi is a célja az életben. Legyen az válás, szakítás, munkahelyi gondok, érnek minket csalódások, amik után felállunk és újra elindulunk, majd jóval később rájövünk, hogy az eseményeknek pont ott és pont akkor volt helye az életünkben. "Az élet a legjobb tanár. Az élet általában nem beszél hozzád. Csak lökdös ide-oda. Minden lökéssel azt hozza a tudomásodra, hogy ébredj fel! Valamit meg akarok tanítani neked." Robert T. Kiyosaki Ajánlom mindenkinek! A könyv olvastatja magát, mindenki felfedezheti saját karakterét. Mindez egy jó humorú kineziológus hölgy tollából.

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot