Farkasfalka - A tengeralattjáró-háború és a szövetséges ellentámadás 1939-1945

A Farkasfalka U-boot-parancsnokok beszámolói alapján idézi fel az U-boot-hadműveleteket, illetve azok következményeit; megvizsgálja a brit és amerikai hadvezetés kísérleteit, melyeket a tengeralattjárók jelentette veszély leküzdésére tettek; részletesen taglalja a hadjárat eseményeinek menetét. A Farkasfalka felteszi a kérdést, az U-bootok komolyan... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Rittinger Roland
A könyv valóban remekül mutatja be a tengeralattjáró hadviselést, a tengeralattjárók hadműveleteit, valamint a leküzdésük érdekében kifejlesztett taktikákat és eszközöket. Csak ajánlani tudom.
Vistyán Péter
Nagyon szép, képekkel és rengeteg információval rendelkező könyv, azonban az U-boatok típusán, és egy-két adaton kívül, nem igazán enged betekintés az U-boatok részletesebb műszaki adataiba, működésük mikéntjébe, habár a könyv ezt nem is hivatott kielégíteni. Azonban azok számára akik csak ismerkednek a témával, bátran ajánlom, de akik ezen "járműveket" részletesebben, kívánják megismerni, azok csak néhány nagyobb jellemzőt, és adatot kapnak. Ezt ellensúlyozza az a tartalom ami az U-boatok történelmi jelentőségét, fénykorukat, és vesztüket, és ezek mikéntjét taglalja. Tehát aki ezek tükrében kíván informálódni a témában az maximálisan ki lesz elégítve.

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1