Daganatos betegségek megelőzése és kezelése - Az orvosok és a dietetikusok táplálkozási és életmódtanácsai
springmed kiadó kft | 2019 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS | 268 oldal
A daganatos betegségek kialakulásában feltételezhetően 30-60%-ban van jelentősége az étkezésnek. Ha elfogadjuk a tényt, hogy odafigyeljünk a táplálkozásra, ha a mindennapjaink részévé tesszük a mozgást, akkor már sokat tettünk az egészségünk megóvása érdekében! Ráadásul, ugyanazon ételreceptek és tanácsok megfogadásával és betartásával, nemcsak a daganatok, hanem a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását is tudjuk akadályozni.
A könyv alkotói évtizedes tapasztalattal rendelkező orvosok és dietetikusok. A szerzők jól átlátható rendszerbe foglalva ismertetik mindazon tudnivalókat, melyeket minden egészségtudatos egyénnek, illetve daganatos betegnek tudnia kell, hiszen az életmód- és étkezési tanácsok mindenkire vonatkoznak.
A tudás, az ismeretek, valamint a könnyen elkészíthető receptek segítik az olvasót a daganatos betegségek megelőzésében, de azokat is, akik daganatos betegségük kapcsán étkezési és életmódbeli útmutatást keresnek.
A termék megvásárlásával
378 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | springmed kiadó kft |
---|---|
Kiadás éve | 2019 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 268 |
Borító | PUHATÁBLÁS |
Súly | 370 gr |
Illusztráció | 16 OLDAL SZÍNES MELLÉKLET |
ISBN | 9786155166754 |
Árukód | 2729229 / 1186296 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
378 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
2025. 02. 19.
nagyon teljes kiadvány