Csendélet varjakkal

Kísérteties gyilkosság zavarja meg az álmos kansasi kisváros békéjét: a végtelen kukoricatáblák között megcsonkított holttestet találnak különös módon "tálalva": karókra szúrt varjak gyűrűjében. Senki sem hiszi el, még a seriff sem, amit az FBI ügynöke, a Preston-Child regényekből (Kénköves pokol, A halál tánca, Elátkozott völgy, Titkok háza) jól... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
burcsik
Pendergast tényleg zseniális!Izgalmas,a vége kissé kiszámítható,de így is nagyon ijesztő.Ajánlom mindenkinek.
Mónika
Izgalmas, nagyon jó, kissé félelmetes. Nálam ötös!!
Honti Éva
Gyerekek, gyerekek! Ez nálam nagyot durrant. Aki teheti, vegye meg az eddig megjelent műveiket is, mert egyik jobb, mint a másik. Valamit tudnak ezek a fiúk.... Csatlakozom az előttem szólóhoz, Pendergast tényleg zseniális figura.
orin
Eléggé olvastatja magát,de a vége lehetett volna csavarosabb is!Pendergast mint figura telitalálat!
Slavitsek Endre
Eddig nem ismertem a szerzőpárost. Ez volt az első könyv, amit tőlük olvastam. Egyszerűen nem tudtam lerakni. Hasonló a stílusuk, mint Lőrincz L. Lászlónak, de a leírások, a cselekmény olyan izgalmes és fordulatos, hogy képtelenség abbahagyni. Nagyon ajánlom a színvonalas krimit kedvelőknek. Azóta már elolvastam a Titkok házát is, ami hasonlóan letehetetlen könyv.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5