Hourglass - Homokóra

Miután megmenekültek az Evernight Akadémiáról, a bentlakásos vámpíriskolából, ahol megismerkedtek, Bianca és Lucas a Fekete Keresztnél talál menedéket. Biancának titkolnia kell különös örökségét, máskülönben az életét kockáztatná a fanatikus vámpírvadászok között. De hamarosan értelmetlenné válik a titkolózás, és újból menekülni kényszerülnek, de... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
2 999 Ft
2 849 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap,
utolsó példányok
Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szilágyi Dorka
Egyszerűen szörnyű! Szörnyű, rémes, olvashatatlan! Többet nem tudok róla írni.
Esztii
én egyszerűen imádom ezt a könyvet:) és a többi részét is. Tényleg furcsa egy kicsit a vége de pont ez benne a jó hogy nem tudod mire számíts. Ha csak happy end lett volna sztem nem lenne olyan izgi. Az utolsó oldalakon annyit sírtam :) és miután kiolvastam hiányzott nagyon :( de a 4. része már megjelent és hamarosan megveszem.
chillag97
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!! egyszerüen szuper!!!!!!!!!!!!!! evernight, stargazer SZUPER!!!!!!!!!!! de mi lesz a hourglass vége?????????
Buble
Egyáltalán nem értek veletek egyet. Fantasztikus könyv volt. Az evernight szuper volt, de a stargazer...elborzasztó.unalmas.az hourglass pedig izgalmas és nekem még külön az tetszett benne a legjobban h soksoksok szerelem volt benne..:) pláne úgy h Bianca és Lucas..:DD aki olvasta tudja mire gondolok..:P:D AKI NEM OLVASTA INNEN NE OLVASSA TOVÁBB MERT SOKMINDENT MEGTUDHAT A KÖNYVRŐL! szerintem onnantól lett jó a könyv amikor Bianca és Lucas lelépett a fekete kereszttől. Szuper bepillantani az életükbe:) a vége tényleg trgaikus de ez csak ügyes fogás h fenntartsák az érdeklődést és a körmünket rághassuk a folytatásig. a nyakam ráteszem h a legvégső végkifejlet jó lesz.. Összefoglalásul a könyv remek. Túlfűtött, fordulatos, izgalmas,szerelmes a vége pedig mindenképp meglepő. Szerintem olvassátok el!
Alice
hogy őszinte legyek nem értek veletek egy egyet! hozzá vagytok szokva a happy endhez! gyönyörű és az író nem összecsapta hanem elindította a fantáziátokat!gondolom ti is sokat gondolkoztatok h mi lenne ha..., én legalábbis sokat aki elkezdte fejezze be nem lesz csalódás tény h furcsa a vége de attól szép és nem véletlnül van így megírva! aki szeret sírni könyveken azoknak ajánlom! én itt sírtam végig több oldalt! gyönyörű!
willemo
Én tuti megveszem a 4. részt! Kíváncsi vagyok, hogy tudja helyre hozni az irónő a jól induló, de nagyon elrontott történetet... Most komolyan, Fanninak igaza van, már csak a zombik és a jótündérek hiányoztak...:S:S Meg Lucas is egy hülye lett a végére! Inkább hagyja meghalni a szerelmét, minthogy vámpír legyen belőle, aztán meg rohan a vámpírok karjába, mintha nem tudná, hogy úgyis az lesz a vége, hogy valaki megharapja?!?!?! Csalódás... De én azért szurkolok, hogy a folytatásból kisüljön valami jó!:):)
valaki.
áá, Kata, ne aggódj, nem lesz az egy év, maximum fél év de én olyan három hónapra voksolok. :) nekem sem azzal volt bajom hogy nem happy end, hanem azzal, hogy a hajamat téptem azokon az oldalakon keresztül amikor ott szenvedtek hogy jaj most mi lesz, pedig ANNYIRA egyértelmű volt. de a "lidércvilág" működése elég érdekes, azt el kell ismerni.
Kata
Igazatok van abban h kicsit másmilyen befejezést vártunk Claudiától. De szerintem meg az volt benne a szép. Nem volt benne semmilyen happy end. Mikor olvastam azt kívántam bárcsak tudnám mi lessz velük. Főleg így h Lucas vámpír lesz, Bianca pedig lidérc lett... És íme! Méry Eszter már említette előbb is lesz 4. rész Afterlife címen. Utána keresgéltem és megtaláltam azt a fontos információt ami olvasása után ujjongtam. Tehát igaz... a negyedik rész Afterlife címen adják ki majd angolul. Kb. 2011-ben. Szerintem kell majd egy év mire itt is fordítani kezdik. Sajna :( tehát 2012-ben továbbolvashatjuk a történetet. Aki többet akar tudni az nézze meg Claudia Gray oldalát. :)
valaki.
az eleje nagyon lassan indult be, aztán végre kicsit felpörgött az tetszett, de most komolyan... ennyire hülyének néz minket az írónő? nagyon hamar rá lehet jönni hogy mi Bianca igazi problémája, mégis sem neki, sem Lucasnak eszébe sem jutott volna. mintha végig el is lett volna felejtve az egész mizéria a lidércekkel az előző részben. eh. azért én optimistán (kicsit azért bizonytalanul) várom a negyedik részt, hátha be lehet fejezni normálisabban, meg ha már elkezdtem, befejezem..
valaki más
biztos hogy lesz folytatás érzem
Küchi(Az igazi nevem Regina)-amúgy Kücsinek ejtik
Egyetértek mindenkivel! Borzalmas volt olvasni, hogy mindennek vége. A barátnőm is olvasta mind a három részt, és szó szerint sokkot kaptunk utána. Azt mondogatom magamnak hogy:,,Nem, ez nem lehet a vége! Biztosan lesz folytatás!". És ahogy olvastam a kommentárokat remélem igazatok van és tényleg lesz folytatás. Ha igen megérte kiborulni,szomorkodni,sírni,ostobán összevihogni a barátnőddel,de ha nem... Akkor érdemesebb abbahagyni a kettőnél és a legjobb jövőt elképzelni Biancának és Lucasnak! Isten szóljon belőletek (vagyis inkább az írónő), de legyen igazatok és tényleg legyen folytatás!!Nem lehet azzal a tudattal élni, hogy Lucas meghal és nem tudod biztosan, hogy másnap reggel vámpírként fog felébredi,na meg azzal sem hogy Bianca lidérc lesz... Nem lehet így vége,így nem...
Kris
Én angol oldalon utánanéztem és ha jól tudom lesz folytatása.. Afterlife néven.. és 2011. márc 1-jén adják ki amerikában Amúgy nekem maga a könyv tetszett... noha azt elismerem, hogy a vége nagyon össze lett csapva de összességében sztem jó volt.
Tina
Valaki! Ha ez az utolsó kötet(márpedig én úgy tudom, hogy ez de látom itt írjátok, hogy nem) akkor én amellett vagyok, hogy ne vedd meg! Csalódni fogsz mint ahogy mindannyian akik elolvastuk. Szörnyű vége van,igazatok van, hogy összecsapott. Mindenki tudja ennek nem ez lett volna a megfelelő vég.
Én
Azt hiszem kicsit megbántam, hogy elkezdtem venni a sorozatot. Claudia Gray okosabban megírhatta volna a végét. Hatalmas csalódás volt, mikor elolvastam. Szerintem mindeki tudja, hogy egy családi vitával simán végződhetett volna, természetesen happy end-el. Nem tudtam eldönteni, hogy csalódott vagy mérges legyek. Azt hiszem jobban tesszük, ha írunk magunknak egy jobb változatot. Kár érte, nagyon sajnálom!
esztie35
Nekem nagyon teccett mind a 3 része a könyvnek:) De a Hourglass vége...nem nem mondom hogy rossz, csak olyan szomorú érzés fogott el mikor kiolvastam:( De én mindenkinek ajánlom!
Méry Eszter
az Afterlife könyv eredeti nyelven elvileg 2011 márciusán jön ki,szóval hozzátennék egy fél évet hogy itt kijöjjön magyarul
barbi
Én még csak belolvastam, itt-ott. de a legjobb, hogy lesz folytatása az írónő oldalán ki van téve. Afterlife lesz a címe de hogy mikor lesz kész az még nincs kint.
valaki...:)
éppen azon gondolkodtam hogy megveszem a sorozat 3. részét is mert az első kettő tényleg elég jó ( a többi vámpíros könyvhöz képest) de ahogy itt olvasom a véleményeket eléggé elbizonytalanodtam..mit javasoltok...?? tényleg ennyire rossz...??? ( eléggé kritikus vagyok a könyvekkel kapcsolatban..nehéz nekem jót mutatni..:() szóval szerintetek....??? segítség...XD
Toti
Én nekem az első kettő nagyon tetszett és a harmadik se olyan rossz csak könyörgök mondja valaki ,hogy nem ez a vége mert ha igen akkor..... Nem lenne rossz ha lenne folytatása de így eléggé összecsapott!!
Lexi
Egyetértek Fannival. Sajnos a harmadik könyv nem hozta az elvárásaimat. Jó a történet,és ha lenne következő része nem ért volna váratlanul hogy így ért véget történet,de így nagyon úgy tűnik nekem hogy csak összecsapta a végét az írónő. Kár:(
Ancsa
Izgalmas, és csodálatos ^^
Fanni
Én imádtam a Evernightot, a Stargazernek a függője voltam. Mindig velem volt és a 20szor nem olvastam ki egyszer sem. De a Hourglass teljesen kiábrándított. Egyszerűen pocsék... Nem a megfogalmazásával van bajom, mert szép és igényes, mint a többi, hanem a történésekkel. A végén már az vártam, hogy Vic kinyögi, hogy ő meg egy zombi és elrepül mellettük a jó tündér Raquelként és mindent visszavarázsol... Nagyot csalódtam :S Nem ezt vártam.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1