Sovay - Az útonálló úrilány

A Celia Rees rajongók legnagyobb örömére, egy újabb nem mindennapi leányzó kalandjaival ismerkedhetnek meg a hazai olvasók. Sovay még Marynél (Bűbájos Mary, Farkasszem) és Nancynél (Kalózok!) is vakmerőbb és kalandvágyóbb, hiszen ő nem kényszer vagy erőszak hatására szakít az illedelmes kisasszonyoknak előre megírt sorssal, hanem sértett büszkesége... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Dalma
Tetszett a könyv, de volt néhány furcsaság, ami zavart: - Nekem kicsit úgy tűnt, mintha az író nem tudná eldönteni, hogy kibe legyen szerelmes a hősnője - továbbá kicsit az volt íaz érzésem, hogy a könyv 2 részreszakad, és inkább a könyv folytatásaként íródott a 2. rész, mint hogy az egy könyv lett volna - idegesít, hogy az író nem adta tudtunkra, hogy mi történt, börtönben raboskodó apjával, illetve barátaival, akiket kínoztak... Ez volt az összes kritikám a könyvel szemben, egyépként, a történet érdekes, aranyos, és lebilincselő, mint Celi összes többi könyve :)
:)))))
A francia forradalom körül játszódó történet magával ragadó. Megjelenik a könyvben a bátorság, a merészség és a szerelem is. Mások szemszögéből is láthatjuk az eseményeket. Számomra hihetetlen, hogy még milyen mások voltak akkoriban "szokások". Nekem személyesen nagyon tetszett, mert mostmár nem csak a történelem könyvből ismerem a körülményeket! :)
Bartha Petra
A leírása alapján jónak tűnik, majd miután elolvastam a Farkasszemet ebbe is belekezdek.
Mutasd az összes véleményt



Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
ChatBot