Cat Patrick

Forgotten - Úgyis elfelejtem

VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  278 oldal

Minden éjjel, miközben a tizenhat éves London Lane alszik, az aznapi események törlődnek az elméjéből. Reggelre csupán a jövőjére emlékszik. A lány megszokta már, hogy az előző este írt jegyzetei és egy bizalmas barátnő segítségével éli túl a napot. A dolgok azonban a fejük tetejére állnak, amikor az iskolában feltűnik egy új fiú. Luke Henry nem olyasvalaki, akit az ember csak úgy elfelejt, ugyanakkor - bárhogy is próbálja - London nem találja őt az előtte álló történések emlékképei között. Amit előre lát, az viszont egyre nyugtalanítóbb. Rájön, hogy ideje utánaeredni a múltnak, amit folyamatosan elfelejt még mielőtt elpusztítaná a jövőjét.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 374 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:278
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly340 gr
Sorozat VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK
FordítóCziczelszky Judit
ISBN9789632456768
Árukód2231841 / 1086431

Vásárlói értékelések, vélemények

Soltész Judit
2013. 02. 20.

Remek az alaptörténet, bár ezt a témát jobban ki lehetett volna bontani: kicsit több forulatot és rejtélyt vártam. Ami nagyon tetszett, hogy egyszerre haladtam előre és hátra az eseményekben, azonban egyáltalán nem zavarodtam össze tőle. Amit hiányoltam az a csattanó. Összességében nagyon könnyed és szórakoztató olvasmány.

Speier Tiborné
2013. 05. 14.

Nekem nem annyira tetszett. Én is több fordulatot, rejtélyt vártam ettől az olvasmánytól, de összességében nem sorolható a legrosszabbak közé.

Fanni
2013. 07. 09.

Többet vártam ettől a könyvtől. Az alapötlet egész jó lett volna, de a kidolgozás során valahol minden elromlott. Az én szememben legalábbis. Nem a legrosszabb könyv, amit olvastam, de már most tudom, hogy valahol a polcomon fog porosodni, anélkül, hogy újra elővenném.

Nagy Kincső
2013. 08. 09.

Imádtam ezt a könyvet, úgy kellett anyunak kivennie a kezemből hogy azért ne egész nap ezzel tömjem a fejem!:)

Könyvmoly
2013. 08. 18.

Szerintem nagyon jó könyv és a végére minden összeállt. :)

Tóth Melinda
2013. 09. 07.

Bár sok negatív véleményt olvastam, úgy döntöttem és is elolvasom. És én nem csalódtam! Nekem nagyon tetszett, minden pillanatát élveztem, legszívesebben le se raktam volna!:)

Bea
2013. 10. 29.

A sok negatív vélemény ellenére is úgy döntöttem, hogy elolvasom a könyvet. Nem csalódtam. Olvasás közben teljesen azonosulni tudtam Londonnal és szinte szereplőként éltem át a történetet. Ajánlom mindenkinek.

Szabó Dalma
2013. 10. 29.

Először amikor megpillantottam a könyvet tudtam, hogy el kell olvasnom! A borítója nem sokat árul el de kifejező! ennyit a borítóról. A tartalma még fantasztikusabb. A főszereplő nevét pedig egyenesen imádtam! A szereplők leírása részletes és szép volt. A történet magában nagyon tetszett, mert ilyen történet másik nincs!Amiben egy lány szerelmes, és a kisöccsét kutatja, de közben nem emlékszik, hogy mi volt a múltban visszamenőleg. Csak a jövőjét látja!

Beatrix
2013. 10. 29.

A sok negatív vélemény ellenére is elolvastam a könyvet és nagyon tetszett. Szerintem fantasztikus könyv. Én azonosulni tudtam a főszereplővel és teljesen átéreztem a helyzetét. Mindenkinek ajánlom.

Beatrix
2013. 10. 29.

A sok negatív vélemény ellenére is elolvastam a könyvet és nagyon tetszett. Szerintem fantasztikus könyv. Én azonosulni tudtam a főszereplővel és teljesen átéreztem a helyzetét. Mindenkinek ajánlom.

Rena
2014. 08. 17.

Én előre véleményeket nem olvastam; a borító és a fülszöveg keltette fel az érdeklődésemet. Az első 20-30 oldal alatt nem volt teljes az élvezet, azt hittem, hogy talán ez is egy olyan könyv lesz, aminél a szerző sokat markol de végül keveset fog... A lényeg, hogy tovább olvastam és nem bántam meg!! Egyedi ötlet, kellemes olvasmány, szerethető és a történethez igazodóan kellőképpen kidolgozott karakterábrázolás. Külön üdítő volt, hogy egyéb "szuper erővel" rendelkező tini főszereplős könyvekkel ellentétben itt a szülő is tudott az adott 'képességről'. A most olvasott hozzászólásokkal ellentétben én nem érzem befejezetlennek, kidolgozatlannak és összecsapottnak sem a történet végét. Szerintem a vége teljesen rendben van, úgy áll össze az utolsó oldalakkal az egész történet kerek egésszé akár egy puzzle. A szerző a végén fogalmazza meg szavakkal is, ami tulajdonképpen a cselekmények leírása közben is végigkíséri a történetet, hogy küzdeni, próbálkozni, változtatni, nehéz és sok munkával jár, de a kitartás és az erőfeszítések nem hiábavalók. Azt viszont aláírom, hogy annak aki egy cukormázas 'egymásratalálást' vár a végére sok részlettel annak valóban csalódást okozhat. Én mindenesetre örültem a komolyabb mondanivalónak és ajánlom az olvasását.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 374 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány