Byron Katie  |  Michael Katz

Szükségem van a szeretetedre - vagy mégsem? - Miként vessünk véget a szerelem és az elismerés hajszolásának?

édesvíz kiadó  | 2017  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  290 oldal

Miként vessünk véget a szerelem és az elismerés hajszolásának? "Abban mindenki egyetért, hogy a szeretet csodálatos - kivéve, amikor borzalmas. Egész életünket ennek az érzésnek a bűvöletében töltjük: keressük, igyekszünk megtartani, vagy próbáljuk túltenni magunkat az elvesztésén. Ha viselkedésünk mögé nézünk, nem kell nagyon mélyre ásnunk, és két alapvető mozgatórugót találunk: az elfogadást és az elismerést. A legtöbb ember kisgyermekkorától kezdve arra fordítja energiái nagy részét, hogy fáradhatatlanul hajszolja ezeket. Egyre újabb és újabb módszerekkel próbálja elérni, hogy a többiek észrevegyék; hogy tetsszen nekik, lenyűgözze őket, és megszerezze a szeretetüket. Mintha csak erről szólna az élet. Idővel a keresés olyan állandóvá és megszokottá válhat, hogy meg sem kérdőjelezzük többé. Ez a könyv közelebbről szemügyre veszi a szeretetért és az elfogadásért folytatott emberi vesszőfutást, hogy megmutassa, mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Segít, hogy boldogabb légy a szerelemben, és eredményesebb mindenféle emberi kapcsolatodban. Amit most megtanulsz, elégedettséghez vezet, legyen szó nagy szerelemről, futó kalandról, házasságról, munkáról vagy barátságról.”
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék megvásárlásával

312 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó édesvíz kiadó
Kiadás éve2017
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:290
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly336 gr
FordítóCziczelszky Judit
ISBN9789635290420
Árukód2204855 / 1060344

Vásárlói értékelések, vélemények

Sarkadi Kriszta
2010. 07. 21.

Amikor e könyvre az üzletben rátaláltam, a kényelmes ülőalkalmatosságok között nem volt hely, ezért átsétáltam a gyerekkönyvek polcaihoz, és egy iciri-piciri székre leülve olvasni kezdtem. Két és fél óra múlva ocsúdtam fel, amikor a testem elgémberedett tagjai tiltakozni kezdtek a kifacsart pozitúra ellen. De nem bántam addigra megváltozott bennem az, ahogyan önmagamra, és a kapcsolataimra tekintek. Azt éreztem, hogy hirtelen minden világos lett megértettem, hogy a boldogság megtapasztalásában sokszor azzal akadályozom magam, hogy azt feltételezem, a gondolataim igazak és a valóságot tükrözik. Pedig a legtöbb esetben nem így van! Egyszerűen, sok derűvel megírt könyv, amelynek útmutatásai azonnal alkalmazhatók a gyakorlatban. Ajánlom mindenkinek, aki szerelemre, és boldog, harmonikus párkapcsolatra vágyik!

Sarkadi Kriszta
2010. 08. 02.

Évek óta olvasom Byron Katie írásait a honlapján, és boldoggá tesz, hogy a könyvei most már magyarul is megjelennek. A legnagyobb hatással rám éppen a Szükségem van a szeretetedre - vagy mégsem? című könyve volt: alapjaiban megváltoztatta a világlátásomat mintha mázsás terhek szakadtak volna le rólam azzal, hogy elengedtem néhány meghatározó gondolatomat. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki nem csak érdekes gondolatokat szeret olvasni, hanem szívesen tesz is valamit azért, hogy az életében mélyreható változás induljon el. Byron Katie egy rendkívül egyszerű, ugyanakkor megdöbbentően hatékony módszert kínál arra, hogy átalakítsuk a gondolkodásunkat, és ezzel lehetővé tegyük, hogy megszülessen bennünk és velünk maradjon a szerelem.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék megvásárlásával

312 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal