Szükségem van a szeretetedre - vagy mégsem? - Miként vessünk véget a szerelem és az elismerés hajszolásának?

Miként vessünk véget a szerelem és az elismerés hajszolásának? "Abban mindenki egyetért, hogy a szeretet csodálatos - kivéve, amikor borzalmas. Egész életünket ennek az érzésnek a bűvöletében töltjük: keressük, igyekszünk megtartani, vagy próbáljuk túltenni magunkat az elvesztésén. Ha viselkedésünk mögé nézünk, nem kell nagyon mélyre ásnunk, és... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Sarkadi Kriszta
Évek óta olvasom Byron Katie írásait a honlapján, és boldoggá tesz, hogy a könyvei most már magyarul is megjelennek. A legnagyobb hatással rám éppen a Szükségem van a szeretetedre - vagy mégsem? című könyve volt: alapjaiban megváltoztatta a világlátásomat mintha mázsás terhek szakadtak volna le rólam azzal, hogy elengedtem néhány meghatározó gondolatomat. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki nem csak érdekes gondolatokat szeret olvasni, hanem szívesen tesz is valamit azért, hogy az életében mélyreható változás induljon el. Byron Katie egy rendkívül egyszerű, ugyanakkor megdöbbentően hatékony módszert kínál arra, hogy átalakítsuk a gondolkodásunkat, és ezzel lehetővé tegyük, hogy megszülessen bennünk és velünk maradjon a szerelem.
Sarkadi Kriszta
Amikor e könyvre az üzletben rátaláltam, a kényelmes ülőalkalmatosságok között nem volt hely, ezért átsétáltam a gyerekkönyvek polcaihoz, és egy iciri-piciri székre leülve olvasni kezdtem. Két és fél óra múlva ocsúdtam fel, amikor a testem elgémberedett tagjai tiltakozni kezdtek a kifacsart pozitúra ellen. De nem bántam addigra megváltozott bennem az, ahogyan önmagamra, és a kapcsolataimra tekintek. Azt éreztem, hogy hirtelen minden világos lett megértettem, hogy a boldogság megtapasztalásában sokszor azzal akadályozom magam, hogy azt feltételezem, a gondolataim igazak és a valóságot tükrözik. Pedig a legtöbb esetben nem így van! Egyszerűen, sok derűvel megírt könyv, amelynek útmutatásai azonnal alkalmazhatók a gyakorlatban. Ajánlom mindenkinek, aki szerelemre, és boldog, harmonikus párkapcsolatra vágyik!

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1