Bojár Gábor

Graphisoft 2.0 - A generációváltás drámái

park könyvkiadó  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  285 oldal

Bojár Gábor 2005-ben megjelent GRAPHI-sztori című könyve a vállalkozói karrier élvezetes izgalmairól szólt, egy lelkesedéssel és szenvedéllyel teli életszakaszról, mely sokak számára bizonyult inspiráló olvasmánynak, és nagyban hozzájárult a magyarországi vállalkozói kultúra fejlődéséhez is.
A Graphisoft 2.0 azokhoz szól, akik az első buktatókon túljutva a növekedés fájdalmaival kénytelenek szembenézni. A szerző a folytatásban inkább a nehézségekre, az elkövetett hibákra fókuszál, arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a hibás döntésekből és gyengeségekből lehet a legtöbbet tanulni.

,,Azt szokták mondani, hogy -a csúcson kell abbahagyni-, de én ezzel nagyon nem értek egyet. Akkor kell abbahagyni, amikor látod, hogy innen már más jobban tudná csinálni. És ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy kudarcot vallottál. Más méretben más típusú vezetőre lehet szükség, ezt is szeretném bemutatni ebben a könyvben, arra bátorítva a sikeres vállalkozókat, hogy amikor eljön az ideje, legyen erejük és bátorságuk elengedni az általuk alapított céget."

Bojar Gabor fizikus, az 1982-ben alakult Graphisoft szoftvervállalkozás alapitoja. Fő termeket, az ArchiCAD-et 100 országban tobb mint 300 ezer epitesz hasznalja. A cég 2007-ben beolvadt a nemetországi központú Nemetschek cégcsoportba. Bojár Gábor munkajat tobbek kozott Szechenyi-dijjal, a Koztarsasagi Erdemrend Kozepkeresztjevel, az Ernst & Young Az Év Üzletembere dijaval ismertek el. Jelenleg a Graphisoft Park ingatlanvallalkozas elnoke és az általa alapított felsőoktatási vállalkozás, az AIT-Budapest vezetoje.

Nem a Hogyan legyünk sikeresek? avagy Miért én voltam mindig a legokosabb? típusú könyv. Bojár Gábor a Graphisoft történetének második, a tőzsdei bevezetést követő számos buktatóval teli történe - tét irigylésre méltó önkritikával és öniróniával meséli el. Teheti, hisz végül ez is sikertörténet lett. Csak más, mint amilyet megszoktunk.
Király Júlia, közgazdász, egyetemi tanár


Kivételesen őszinte, lendületes dokumentumot írt Bojár Gábor a Graphisoft sikeres tőzsdei bevezetése utáni hajmeresztő kalandjairól: milyen hibákat követett el, mi mindent kellett volna figyelembe vennie, milyen erényekkel és fogyatkozásokkal szembesült, milyen valóságos érdekek mozgatják a befektetőket és a szakembereket, milyen a valóban működő világpiac? Gazdasági ügyekben járatlanoknak is melegen ajánlom.
Spiró György
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó park könyvkiadó
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:285
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly396 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
ISBN9789633557617
Árukód2748164 / 1199778

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom