Kockacukor - Mese a póniról, aki nem akart póni lenni

Kockacukor, a kis póni negyedik születésnapján rájön, hogy többé nem akar póni lenni. Az ezt követő kalandok során bejárja a Kesze-kusza farmot, s találkozik az ott élő állatokkal, miközben Zimm és Zümm, a mókás riporterek minden lépéséről fáradhatatlanul tudósítanak. A kalandok során Kockacukor önmagát is jobban megismeri, s a mese végére már a... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 995 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kántor Annamária
Jó a nyelvezete,vicces,kedves történet!Lóőrültekenek,és tulajdonképpen bárkinek!:-)
Veronika
Kockacukor, a kedves pónigyerek negyedik születésnapján jön rá arra, hogy soha többé nem szeretne póniként felébredni. A bátor póni egy nap elhatározza, hogy útnak indul, és örökre megváltoztatja életét. Kockacukor kalandos utazása során bebarangolja egész Kesze-kusza farmot, ahol nemcsak az ott élő háztáji állatokkal ismerkedik meg, hanem azt is megtudja, hogy milyen az igaz barátság. Zimm és Zümm, a tréfás riporterpáros Kockacukor minden lépéséről tudósít a kis olvasóknak, aki a történet végére már egészen másként vélekedik a pónilovakról. A kalandokkal teli tanulságos mese hol szórakoztató, hol szívbemarkoló, de életszagú jelenetei mindvégig megmaradnak. Bencs Tünde csodálatos története egy pillanat alatt magával ragadja olvasóját.
Bogati Krisztina
Csuda jo konyv! Remek mese, remek rajzokkal! Mindenkinek ajanlom!Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
ChatBot