Beke János

Terményszárítás

agroinform kiadó és nyomda kft.  | 1997  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  420 oldal

A mezőgazdasági és az élelmiszeripari szerkezetváltás alapvetően új kihívásokat fogalmazott meg a szárításban is. E könyv a legújabb kutatási és üzemeltetési tapasztalatok összefoglalásával olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyagot közvetít, amely a tanulás, az ismeretfrissítés és a gyakorlati munka legkülönbözőbb fázisaiban is használható. Főbb témakörök: A szárítás elméleti alapjai (pszichrometria, hő- és anyagtranszport folyamatok, a száradó anyagok jellemzői, a szántás modellezése stb.). Szárítási eljárások, jellemző szárítási technológiák (szemestermények, zöldtakarmányok, zöldség- és gyümölcsfélék, ipari növények, vetőmagvak, élelmiszerek stb. szárítása). A szárítás energetikája és gazdaságossága. A szántók energiaellátása. Üzemviteli és fejlesztési kérdések. Szárítóberendezések minősítése és választása. Szárítófejlesztési lehetőségek es tendenciák. Biztonságtechnika, környezetvédelem és fenntartható fejlődés a szárításban.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 888 Ft

A termék megvásárlásával

288 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó agroinform kiadó és nyomda kft.
Kiadás éve1997
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:420
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly820 gr
IllusztrációÁBRÁKKAL
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789635026463
Árukód2096001 / 1012894

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 888 Ft

A termék megvásárlásával

288 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!