Barack Obama szupersztár

Két elnöki ciklus és Biden elnökké választása után többé senki sem hiszi, hogy Barack Obama valamiféle divatfiguraként, netán szerencselovagként jutott volna a világ legfontosabb közhatalmi tisztségébe. Ettől azonban útja a Fehér Házig csak még izgalmasabb. A kenyai kecskepásztor unokája elkélpesztő pályát fut be, mely egy fehér édesanya és egy... bővebben
Utolsó ismert ár:
845 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Üdítő szórakozás

20-70%
Még 6 napig!
Olvasói értékelések
Csedreki
Ez a könyv ütött! Ritka jó összeállítás. Ebben minden van, amit Obamáról tudni kell. A könyv élvezetes, szórakoztató és igen tartalmas. Ami nagyon tetszett, hogy nem a bulvársajtó szintjén íródott, mégis könnyebb olvasmány. Bátran merem ajánlani olvasótársaimnak.
Kalotai Botond
Tisztelt Olvasótársak! Bokort mindig is a legjobb tollú magyar ismeretterjesztő írók egyikének tartottam (Az ezüst Malibu, de említhetném a Washingtont vagy az Egy kínai nyárt is). Kár, hogy ritkán jelentkezik új könyvvel, és remélem, ezt az Obama ügyet nem itt hagyja abba, amikor ugye még el sem kezdődött.
Szélle Tamás
A címből azt hittem, valami gagyiság lesz, de így, hogy beleolvastam, már látom, nem valami bulvár kacat, hanem egy jó kis életút.Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot