A helyes asszonytartás - Feministák reszkessetek!

Ha azt vesszük, hogy a nő maga is fogyasztási cikk a férfiak asztalán, érthetőbb a nő vásárlási kényszere, mert muszáj magára költenie, fontos számára, hogy korához képest jó állagú és karbantartottságú legyen. Mert a nő sokkalta érzékenyebb az öregedésre, mint a férfi. Ugyanis ha egy férfi öregszik, nem távolodik el a lényegétől, míg a nő, ha... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 536 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kanga75
Én mint nő: A könyv pontatlan, és sarkosan fogalmazott. ... De kit érdekel, hogy ha nőellenes is akár? Szakadtra röhögöm magam rajta, és ha elolvastam, elhagyom valahol, hogy más is hozzájuthasson! :D
Nephro
És azért anniba-nk mennyire igaza van... :)
mindegy
andika milyen aranyosan, és nyilván tudat alatt az "ember" szó alatt csak a férfit érti :) azért csak megbújik ott valahol mélyen az alázat :)
Tsunami
Zseniális könyv, nagyon okos meglátásokkal!! Nőknek biztos nem fog tetszeni, de ne is várjuk tőlük. Minden férfinak kötelező olvasmány!
Pepe
Kapuzárási pánik :_D érdekels is engem, kopaszodjak majd, pocakosodjak mit számít ^^ Lehet vele dobálózni mert megjelent egy ilyen könyv de semmin nem fog változtatni :)
Sütike
Alapmű!!! Mit akartok itt, csajok??? Ezt ti úgysem értitek... olyan, mint nekünk a kozmetikumok garmadája!
Márk
Ahogy Farkas Zoltán írta:"Sajnos nagy igazságok vannak a könyvben.... Kicsit valóban elszaladt a szekér a nőknél... " De ez is egy véglet, ahogy a könyv is! És nem szabad a nőket álalánosítani! Szerencsére mindegyik más és más :)
Emma
Hűha! A könyv írójának sok csaj nem jöhetett össze! :D Ha már elkeseredésében ilyen marhaságokat ír!
anniba
1 igazság azért mégis van! A nők számára ha előkerül a "ki a szebb, jobb, okosabb a nő vagy a férfi?" kérdés akkor begolyóznak! Egy férfit sem hallottam még úgy érvelni a sovinizmus mellett mint egy nőt ellene.
andika
es mizujs a kapuzarasi panikkal?mikor emberek kezdenek kopaszodni es hasat noveszteni es panikolnak egy fiatalabb csajert????kerdem en....de megmondom.szanalmas es nevetseges.vehetnek draga autokat,de a 'kopasz-kover'a merciben is ugyanaz.es hal Istennek nem minden no vevo erre.mert hova is lenne a vilag.....
lacapaca
Mennyire különbözik a két vélemény. Netán férfikönyvről van szó, vagy fáj az igazság...? :)
Farkas Zoltán
Sajnos nagy igazságok vannak a könyvben.... Kicsit valóban elszaladt a szekér a nőknél...
Kiss Noémi
hmmm.... ennél nagyobb marhaságokat összegyűjteni egy kötetben nehéz lehetett :) gratulálok az írónak
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1