Az őszinteség jutalma - Egy volt maffiózó megrázó vallomása

Robert Yugovich

A szerzőt, egy bűnszervezet prominens tagját 2009 februárjában első fokon tizennégy év börtönre ítélték, bár a tanúvédelmi program keretében segített leleplezni egy szerb maffiacsoportot. A bezártság nem törte meg, hiszen egyetlen, a bűnszervezetben dolgozó barátja sem érte meg a negyvenet. Ő most harmincnyolc, és a börtönben pár évig még biztosan... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
5 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Vic
Lerakhatatlan könyv. Ezt csak egy olyan ember írhatta, aki benne volt a szervezett bűnözésben. A sztori hihetetlenül érdekes, és ami a legjobb, hogy végre egy olyan könyv, ahol a szervezett bűnözés tiszta logikája is előjön. A Magyarországról szóló részek döbbenetesek, ez az ország 100%-ban balkáni és korrupt. Az olvasás közben próbáltam elvonatkoztatni attól, hogy ezt mégiscsak egy bűnöző írta, de nem ment: ha ez az ember szerencsésebb körülmények közé születik, nagy ember lenne. A szerző másik könyvét, az Olját is elolvastam, kötelező olvasmánnyá tenném a tinilányoknak (elsősorban).
Kinga
Ez a könyv fantasztikus! Egyszerűen nagyon jól ír Robert Yugovich! Én rengeteget tanultam belőle, és a másik könyvét az Olját is megvettem, ami szintén 5 csillagos! Nagyon hasznosak a szakdolgozatomhoz! Mindenkinek csak ajánlani tudom! És remélem, hogy a magyar igazságszolgáltatás előbb-utóbb változni fog...
Emm83.
Számomra egy olyan könyv, amit, ha nem veszek meg, megbántam volna. Szuper könyv. Lerakhatatlan volt számomra... képes voltam bárhol olvasni, erre tekintettel pillanatok alatt kiolvastam. :) ajánlom, akit érdekel az ilyen történet!

Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5