Az igazság - Történet a Korongvilágról

Vilmos csupán az igazságot szeretné megragadni. Sajnálatos módon mindenki más meg őt. És ez még csak a harmadik kiadás. Szavasshy Vilmos szándékán kívül a Korongvilág első újságjának szerkesztőjévé válik, és immár meg kell birkóznia a hírlapírókra váró hagyományos kihívásokkal: ismeretlenekkel, akik az életére törnek; egy leszokóban lévő... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Fazekas Péter
Szavakkal nehéz kifejezni, mennyire szeretem Pratchett írásait, így most a hozzá méltatlan hosszúságú értékelőmben csak annyit írnék, hogy ***szott jó volt! :) Mit jó?! ***szottul zseniális! :) Na jó, annyit azért még hozzátennék, hogy anno a Mozgó képek az első Pratchett olvasásaim között volt, s már akkor megkedveltem az Ipari forradalom alsorozatot. Ennél fogva nagyon vártam az újabb megjelenést, ami először kisebb meglepetésre nem könyv, hanem film formájában érkezett el (a Going Postal-t minden Prattchett-et kedvelőnek látnia kell, a magyar vonatkozás pedig csak ráadás :)) Aztán eltelt újabb pár év, s végül eljött Az Igazság pillanata nyomtatott formában is. És ha már így esett, mindenki *****szottul fogadja meg a tanácsom és olvasson Pratchettet! Nem fogja megbánni! Mert ezen nincs mit szépíteni: Ez Az Igazság! :)
Örkényi Judit
Nagyon kellemes volt, azért az újságírásnak több szebb vonatkozását jelenítette meg, mint csúnyábbat:)


Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2