Az elveszett boldogság nyomában - A kontinuum-elv

Venezuela dzsungeleiben egy fiatal amerikai nő felkeresi a ma is kőkorszaki körülmények között élő jekána indiánokat. Ezeknek a "vadembereknek" a szemmel látható boldog és kiegyensúlyozott élete lenyügözi...
Utolsó ismert ár:
3 087 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
éva
Bárcsak hallottam volna erről a könyvről még az első gyerekem születése előtt!!!!!! Szívből ajánlom minden leendő anyukának, apukának, mert sokkal kevesebb gondja lesz szülővé válása során, ha néhány nagyon egyszerű dolgot alkalmaz az életében a könyvben leírtakból. A mindannyiunkban élő alapvető igényekről szól, semmi egzotikus, megvalósíthatatlan vagy elvont nincs benne.
Tothzsu
Bár nem gyermeknevelésről szól elsősorban, mégis minden kismamának, szülőnek, nagyszülőnek ajánlom. Eltávolodva a kultúránktól világosan kirajzolódtak a szerző számára a gyermeknevelési szokásaink fonákságai. A sok tudományosan alátámasztott elmélet között ez a könyv a csalhatatlan anyai ösztön szerinti viselkedésre hívja fel a figyelmet, s annak áldásos hatásaira. Sokszor elolvastam én is és számos barátnőmnél volt kölcsönben. Rendszerint nagy hatást ért el, ahogy nálam is. Szülőként józanabbul, megértőbben és nagyobb türelemmel viseltetek a gyermekeim felé, de magam felé is azóta.
pajo
Zseniális könyv. Elementáris hatással volt rám. Négyszer olvastam el. Mindenkinek szívből ajánlom, különösen gyermeket váró anyáknak, apáknak, illetve csecsemőt nevelőknek. Én alkalmaztam a saját éltünkben kisfiam születésétől, és mondhatom, a könyv minden megállapítása egyezett saját tapasztalataimmal.Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1