Az első bevetés

Alex úgy tudja, nevelője, egyben nagybátyja üzleti ügyekben járja a világot. Ian bácsi hirtelen meghal, s a 14 éves Alex körül elegáns és titokzatos urak tűnnek fel. Vállalják az iskoláztatását, maradhat jól megszokott otthonában, cserében csak egy kis szívességet kérnek a sportos, jó kiállású sráctól. Sok töprengésre nincs módja. Hamarosan egy... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Rácz Tímea
Nagyon tetszik ez a köny és nagyon izgalmas,bátran tudom ajánlani mindenkinek.
Pluhár Máté
ajánlom mindenkinek!
Haffner Tamás
Én elolvastam az összes könyvet és nem tudom hogy mondjam de egy nagy élményt jelentett.iszonyatosan jó könyv az összes.a film is nagyon király. ez eddig a legjobb könyv amit olvastam
Papp Norbert
Tök jó a könyv , minden nagyon jól le van írva. Amikor megnéztem a filmet" Alex Rider Strombreaker " mintha már láttam volna . Majdnem ugyanúgy képzeltem el , mint a filmben. Szerintem semmit nem vesztettél Bálint hogy nem láttad a filmet. Kb a filmben anyival másabb , hogy egyáltalán nem hasonlít a borítón szereplő gyerekre.
Soós András
"jó kis könyv" EZ a könyv, amikor megláttam a testvérem kezében, azt hittem, a világ megfordult, és eltűnt előttem a világ legkedvesebb könyve. de amikor bátyám letette, nekiestem, mint a sötét ély a napnak 8 órakkor.
Keresztes Balint
Kiváncsi vagyok a filmre!Persze a könyv is nagyon jó!Én is ajánlom:)
Jesus Of Suburbia
Zseniális könyv! Humoros, tele meglepetéssel!
Claro Daniel
Nagyon tetszett a konyv, alig tudtam letenni. Alig varom hogy elolvashassam a 2. reszt.2006szeptember 1. lesz a mozikban Amerikaban.
M Kedi
Nagyon szuper ez a könyv!!!! Nem hittem volna hogy ennyire fog tetszeni 1 nap alatt kiolvastam. Egyszóval ajánlom mindenkinek!!! Olvassátok
Soós András
nagyon jó ez a könyv! imádom Horowitz olyan kölyveit, ameikek Alexről szólnak! mindenkit kérek olvassátok el!
Nincs árva Vagyok Te Hülye!
ez a világ leg jobb könyve! azóta én is kémkedek, de nem életre halálra, de Alex segítet nekem. alex nagyon ügyes, bár a a könyv írólya kicsit túlzott. az MI6 is király, a legjobb viszont Alex!!!
Darabont Róbert
Kiváló mestermű. Színte még izgalmasabb, mint a James Bond! Ha megfilmesítenék, akkor biztos hogy sikerfilm lenne belőle.
I. Blanka
Még nem olvastam, de nagyon érdekel, mert tök jónak tűnik. Tetszenek Horowitz könyvei.
M. Adrienn
Mindig tetszettek Horowitz írásai és ebben sem csalódtam. Lányoknak, fiúknak bátran ajánlom!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot