Az 1-2.

Stephen King

Heten voltak, gyerekek - mind a heten a másság számkivetettjei: Bill, a bandavezér, mert dadogott; Ben, akit kövérsége miatt csúfoltak; Richie, aki mindig előbb jártatta a száját, és csak azután gondolkodott; Stan, akit zsidósága miatt közösítettek ki a többiek; Mike, akit a bőre színe miatt; Eddie, aki félt, szorongott, és persze súlyos asztmás... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 180 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
11 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Sherlock20
Ragyogás és az Állattemető mellett ez King legjobban sikerült műve. Tökéletes történetvezetés és karakterleírás. Ha az ember odafigyel a kisebb részletekre is, mindent érteni fog, a történetbeli ugrálások pedig csak még érdekesebbé és jobbá teszik az egész könyvet. A terjedelme senkit ne riasszon el, nincs benne unalmas rész.
Sawyer
Mindíg is elakartam olvasni ezt a könyvet. De eddig nem mertem belekezdeni. Nem a terjedelme miatt, hanem mert kétszer láttam a filmet ( meg is van! ), s féltem, hogy semmi újat nem fogok olvasni. Karácsonyra megkaptam! Minden fórumot átnéztem, hátha valaki leírja azt, hogy "teljesen más a könyv, és sokkal jobb a filmnél!" (sehol nem találtam meg ezt egyértelműen!) MOST A 130. oldalon tartok (Csak most kezdtem bele, mert eddig a Halálos árnyékot nyomattam (az is király)), és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Feketepuding
Ó, bocs ezt elfelejtetem: Ez a könyv kiváló.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2