Az a 9 hónap

Minden terhesség más, mint a többi, és alig foglalható szabályokba, hogy mi vár a várandósra. Annyi biztos: lelkiismeretes terhesgondozással, egészséges étkezési szokások, életmód kialakításával jelentősen befolyásolhatja mindazt, ami a terhesség és a szülés során történik. A mai anyáknak sokkal jobbak az esélyeik rá, hogy egészséges gyermeket... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Bőszné Haboub-Sandil Krisztina
Nem értek egyet az eddigi véleményekkel, szerintem ez a könyv sokat segít a terhesség időszakában felmerülő kérdések megválaszolásában. Főleg azoknak ajánlott, akik először kerülnek áldott álapotba. Álljon itt egy példa. Vérmintámat az AFP vizsgálathoz tévesen vették le, így a vizsgálat rossz eredményt hozott. Az orvosom azt mondta az eredmény alapján esélyes, hogy a magzat genetikailag sérült, lehet hogy sérülten születik. E könyv nyugtatott meg, mert leírja, hogy a világon annyi téves eredményt hozz, hogy fontolgattják a vizsgálat megszüntetését. Ugyan ez a könyv felhívja a figyelemet, hogy a téves eredmények lelki sérüléseket okozhatnak a szülőknek, hinni tehát csak az ilyenkor szükséges magzatvíz-vizsgálat eredményének szabad. A kislányom most öt hónapos és MAKK EGÉSZSÉGES! Szóval jó ez a könyv- ajánlom mindenkinek.
Bugac Lili
Tiszta horror
Bánki Bernadette
Ebben a kötetben havonta pontokba szedve olvasható az összes olyan vizsgálat, testi-lelki történés és változás, amely egy kismamánál előfordulhat a babávárás 9 hónapja alatt. Sajnálatos módon a könyv ezeknek kizárólag a negatív oldalát említi.


Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot