Anna Mazzola

Az óraműves lány - Éldekorált

i.p.c. könyvek kft  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  400 oldal

Izgalmas eredetiséggel átszőtt, élvezetesen sötét történet. - ESSIE FOXMAGÁVAL RAGADÓ TÖRTÉNET MEGSZÁLLOTTSÁGRÓL, ILLÚZIÓRÓL ÉS A SZABADSÁG ÁRÁRÓL.Párizs, 1750. A csikorgó tél derekán, mikor fagyott madarak hullanak az égből, a szobalány, Madeleine Chastel megérkezik a város neves órásmesterének és okos, álmodozó lányának otthonába.

Madeleine sötét múltat rejteget, és veszedelmes célja van: ki kell derítenie az igazságot az órásmester titokzatos kísérleteiről, hátha ezzel esélyt kap arra, hogy hátrahagyva nyomorúságos életét, végre szabad legyen.

Miközben sorra tűnnek el a gyermekek Párizs mocsokkal teli utcáiról, szárnyra kap a pletyka, hogy az órásmester bonyolult szerkezetei, a díszes gépmadarak és ezüstpókok többek annál, mint aminek látszanak. Madeleine attól tart, hogy egy jóval szövevényesebb összeesküvés közepébe csöppent, mely egészen Versailles belső köreibe vezet.

---

Kiválóan ábrázolja az 1700-as évek derekának Párizsát, a fagyos és bűzös mellékutcák és bordélyházak aljas világától Versailles csillogó dekadenciájáig. A bonyolult, csavaros történet egészen a végéig bizonytalanságban tartott. Tökéletes mestermű! - JENNIFER SAINT
Izgalmas eredetiséggel átszőtt, élvezetesen sötét történelmi regény. Ebben a roppantul okos és szórakoztató, káprázatos gótikus regényben tudomány, bűn és fortély fonódik össze éppoly tekervényesen, mint egy óraszerkezet. - ESSIE FOXFantasztikus csavarokat tartogató, lendülettel és tehetséggel megírt történelmi regény. - IAN RANKINRitkán találkozom olyan könyvvel, amely ámulatba ejt. Anna Mazzola regénye épp ilyen. Magával ragadó cselekmény, eleven karakterek, alapos történelmi részletesség, és mindenekfelett gyönyörű próza. - ABIR MUKHERJEE

Ebben az erőteljes hatású, hátborzongató, lenyűgöző regényben Anna Mazzola élénken kelti életre a 18. századi Párizst, annak minden bűzével, kórságával és brutalitásával együtt. Óriási teljesítmény. - RACHEL RHYS/TAMMY COHENA regény azonnal berántja az olvasót a mocsokkal és kapzsisággal, pénzzel és bűnnel teli Párizsba. Madeleine okos, elbűvölő útmutatója ennek a világnak, a története sötét és igéző. - BOOKLISTAnna Mazzola regénye hátborzongató mese társadalmi zűrzavarról és arisztokraták sötét ügyeiről az 1750-es évek gyönyörűen ábrázolt Párizsában. Mazzola a kor politikai ármánykodásának közepébe csöppent minket, és sötét mesét sző eltűnt gyermekekről, egy megszállott zseniről és az udvar fondorlatairól. A három rendkívül különböző karakterű nő hangján elmesélt történet egy újabb kiváló történelmi noir a műfaj megbízható képviselőjétől. - VASEEM KHANKiváló történelmi regény, mely a zseniálisan életre keltett 18. századi Párizsban játszódik. Gyönyörködtet, elbűvöl, és a végén az olvasó még többet akar.

- WILLIAM RYAN


A 18. század Párizsába repítő regény sötét élvezetet nyújt. Annának egyedülálló tehetsége van ahhoz, hogy a karakterei fejébe és szívébe engedje az olvasót, hogy még jóval az olvasás befejezése után is eszébe jussanak. Gótikus gyöngyszem.

- BETH UNDERDOWNIgazi csemege vár a történelmi regények szerelmeseire. Eleven és aprólékosan kidolgozott történet. Az 1750-es évek Párizsának mocskától Versailles meglepően hitvány szalonjaiig vezető, sötét ékszerként tündöklő regényt Anna Mazzola egy óraműves pontosságával alkotta meg. Ragyogóan hátborzongató. - KATE GRIFFINLenyűgöző, lebilincselő, magával ragadó és élvezetesen gótikus. A gyönyörű próza olyan erővel idézi meg a 18. századi Párizsra jellemző szagokat, hogy mintha egy illatosított kendővel az orra alatt olvasná az ember a könyvet. Senki sem tud úgy a történelem mélyére hatolni, mint Anna Mazzola. - ERIN KELLYÁrmány, kémkedés és a túlélés izgalmas meséje. Kiválóan megírt, ragyogóan ábrázolt atmoszférával bíró regény. Feszültséggel és érzékenységgel teli mestermű. - MARY CHAMBERLAINVarázslatos, vibráló történelmi regény, melyet remekül kelt életre a magával ragadó, erőteljes hatású írásmód. - VIKKI PATISKiválóan megírt regény, mely a 18. század Párizsának helyszínei, bűzei és bűncselekményei közepébe repíti az olvasót. Érzelmekkel teli és lebilincselő.

- ALEXANDRA BENEDICT


Hátborzongató és lenyűgöző. A történelmi regények rajongói imádni fogják ezt a gótikus mesterművet. - S MAGAZINE, SUNDAY EXPRESSRagyogóan eredeti ez a bűnnel és veszéllyel teli világot ábrázoló, mámorító történelmi rejtély. - HEATLeleményes történelmi rejtély. Tündöklően gótikus. - BESTANNA MAZZOLA bemutatkozó regénye, a The Unseeing elnyerte az Edgar-díjat az Egyesült Államokban, továbbá jelölték az Egyesült Királyságbeli Történelmi Szerzők Egyesületének díjára is debütálás kategóriában. Második regénye, a The Story Keeper felkerült a Highland Könyvdíj listájára.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 890 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 595 Ft

A termék megvásárlásával

559 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó i.p.c. könyvek kft
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:400
BorítóKARTONÁLT
Súly440 gr
FordítóKiss Nóra Titanilla
ISBN9789636358501
Árukód2781257 / 1223862

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 890 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 595 Ft

A termék megvásárlásával

559 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány