A kód - The Code of Underworld

Adam Brown regénye rendkívüli módon szedi össze azokat a gondolatokat, melyek a mai embereket is foglakoztatja, ugyanis ebben az elgondolkodtató könyvben a sorok közt lapuló mondanivaló, sokszor fontosabb, mint maga a történet. Ez az izgalmas, néhol humoros, de romantikus szálat sem nélkülöző kalandregény nem csupán a világ nagy kérdéseiről szól,... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 495 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Ezer ajándékötlet karácsonyra

20-80%
Még ma!
Olvasói értékelések
Gergő
Amikor elkezdtem olvasni a könyvet az első pár oldal után, nagyon megfogott, jó velős összeesküvés-elméletekkel kezdett.. Aztán tovább olvasva a könyvet, egyszerűen ráébredtem hogy ez a könyv nem más mint egy gyenge laza story-ra felfűzött összeesküvés-elmélet gyűjtemény. Maguk az elméletek jók, de maga a könyv és a sztorija gyenge.. és egyáltalán nem élvezetes.
Horváth Alexandra
Két este alatt kiolvastam, annyira tetszett. Gördülékenyek a párbeszédek és jó a történet. Persze utána még napokig gondolkodtam bizonyos dolgokon, amiket elindított bennem a könyv.
Szabó Zoltán
Nagyon tetszett a könyv, különösen a jellemrajzok, az emberi tulajdonságok visszaadása a cselekedeteiken keresztül. Sok emberre, embertípusra rá lehet ismerni. Egyáltalán nem misztikus és elvont, az ismertető ellenére én egyáltalán nem éreztem a világvége hangulatot, az összeesküvés elméletek pedig egyáltalán nem elrugaszkodottak. Amit leír, tényekre épül, reális képet fest. A pozitív kicsengés is jó. Az viszont igaz, hogy a lényeg a sorok közt van, tehát azt kell meglátni. Engem nagyon elgondolkodtatott, sok gondolata nagyon megfogott. Egyszóval én csak ajánlani tudom mindenkinek, akár ajándékba is jó.
Magyar Péter
Szuper könyv. Alig bírtam letenni, nagyon tetszett. Minden van benne, ami egy regényben lenni kell, izgalmas történet, elgondolkodtató mondanivaló. És szerintem nem csak hogy hasonlít a történet a valóság disznóságaihoz, hanem egy az egyben leírja azt, amit mások nem mertek kimondani. Gratulálok a szerzőnek, bár nem vagyok benne biztos, hogy nem fogják kinyírni ez után a könyv után hamarosan.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6