Ha az enyém lennél

Csábuljon el a vonzás és árulás e forrón sistergő történetétől! Volt benne valami rosszaság, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni? Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia; alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VIII. kerület Aréna Pláza Bevásárlóközpont
5 db alatt
Budapest, XIII. kerület Duna Plaza Bevásárlóközpont, I. emelet
5 db alatt
Budapest, XXII. kerület Campona Könyvesbolt
5 db alatt
Összes bolt mutatása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Gyerekkönyvek 20-70% kedvezmény

20-70%
Olvasói értékelések
Zsuzsika
Ezt a könyvet egy nap alatt elolvastam. Mindent imádtam benne! Romantikus, szépséges, fiatal, forró és szexi! És azonnal rohantam a boltba a folytatásért:-)
Kis Judit
Most fejeztem be! Egyszerűen imádtam! Mindenki szerelmes lesz Beau-ba, aki elolvassa.
Júlia
Nagggyon aranyos történet!!! Sőt kicsit még meg is tudott lepni, mert többet adott mint csak egy egyszerű romantikus történet!! Nagyon megszerettem Ashtont és Beaut. Bár Sawyer nem igazán pozitív figura, de talán érthető, hogy miért viselkedik úgy ahogy. A történet szerelmi háromszögre épül, de mélyen több titok is lappang, amelyekre talán a következő részben feleleteket kapunk. Várom a folytatást!!
Fruzsina
Eszméletlen!! Ez a legeslegjobb könyv amit valaha olvastam !! Mindenkinek ajánlom! Már nagyon várom a következő részt !:)
Vadai Laura
Fantasztikus!!!!! Mikor elkezdtem olvasni, úgy gondoltam, hogy Én már egy kicsit öreg vagyok ehhez a regényhez, hisz már nem vagyok kamasz... de ahogy haladtam a sztorival, "szinte szerelmes" lettem, mint a regénybe mint Beau-ba is! OLVASSA EL MINDENKI!!!
Bognár Bálint
Ezeken a hideg napokon hirtelen forróság vesz minket körül. Lángra lobbanó szerelem, éget, a lapok szinte felgyulladnak a kezeink között. Parázsló hamvai közt felsejlik az igaz szerelem, az élet nehézségei, amikor a fekete bárány találkozik a gyönyörű hattyúval. Ashton és Beau kapcsolata behálóz. És hogy mi lesz a vége? Mindenki vegye kezébe a könyvet, és majd meglátjuk.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2