Aarron Walter

Keresők és webhelyek - Webes szabványok és keresőoptimalizálás a gyakorlatban

kiskapu kiadó  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  256 oldal

Ez a könyv nem egyszerűen egy azok közül a keresőmotor-optimalizálással (SEO) foglalkozó kiadványok közül, amelyek alapvetően marketingeseknek íródtak. A lényeges eltérés az, hogy ebben azok a szakemberek találhatnak a való életből vett példákat és gyakorlati tanácsokat, akik a webhelyek megvalósításával, fejlesztésével foglalkoznak, és szeretnék eljuttatni üzenetüket a célközönséghez. Minden fejezete egy-egy újabb nézőpontból vizsgálja meg a kereshetőség és megtalálhatóság kérdését. Az érintett témakörök nagyjából a következő három alapvető kérdésre adják meg a választ: - Hogyan tegyük lehetővé, hogy minél többen találjanak rá webhelyünkre? - Hogyan segítsük hozzá a felhasználót ahhoz, hogy magán a webhelyen megtalálja az őt érdeklő információt? - Hogyan segítsük elő azt, hogy aki egyszer megtalált bennünket, az vissza is térjen? A könyv foglalkozik a webes szabványokkal, a hozzáférhetőség kérdéseivel, valamint az olyan korszerű technológiákkal, mint az Ajax, a különböző programozási felületek (API), a Flash vagy a mikroformátumok. Mindegyiknél bemutatja, hogy tulajdonképpen mi is volt az a nagy ötlet, ami az adott technológia megszületéséhez vezetett, illetve mindegyikkel kapcsolatban bemutat számos olyan, a való életből vett alkalmazási példát, amelyek valamennyien azt illusztrálják, hogy a felhasználói élmény és a kereshetőség néhány ügyes fogással mindig összeegyeztethető. Bár a kötet a kereshetőséggel kapcsolatos témakörök és megoldások igen széles körét mutatja be, van egy olyan, röviden megfogalmazható üzenete, amely végigvonul valamennyi fejezeten: Webes szabványok + Impozáns tartalom = Megtalálhatóság = Sikeres webhely
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 275 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kiskapu kiadó
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:256
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly510 gr
IllusztrációÁBRA
FordítóSzabó Zoltán
ISBN9789639637597
Árukód2203626 / 1058815

Vásárlói értékelések, vélemények

Deli Gábor
2011. 12. 13.

Gyakran forgatom mert sok hasznos tanáccsal lát el. Mindenkinek bátran ajánlom akit érdekel a téma de nem tudja kitől ezeket megkérdezni.

Csejtei Dávid
2013. 06. 03.

Úgy gondolom, hogy egy weboldal tervezőnek a könyvben foglalt tudás mindenképpen fontos és értékes lehet. Segítségével jobban ráláthatunk a weboldalak működésére, miután már esetlegesen kikerültek a kezünkből, valamint szabványkövetőbb és a SEO szempontjából sokkal jobban működő oldalakat készíthetünk.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 275 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat