A Valódi Én hatalma - A megvilágosodás magas szintű állapotai

Az Erő kontra erő című kötet folytatása, Dr. Hawkins könyve roppant nagy területet ölel fel. Nem csak a hagyományosan megvilágosodásnak nevezett állapot részletes leírását tartalmazza, hanem elsőként mutatja be és helyezi új megvilágításba az ilyen jellegű ismeretek összefüggéseit az elme és az értelem számára is megragadható formában. Noha a... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 322 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
santelli
Lenyugozott a konyv. Alig talalok szavakat... vegre ebredezunk! Lassan felfogjuk, hogy nem vagyunk kiteve a vilag kenyenek-kedvenek, csupan az hat rank, amit elhiszunk... Valamint a korlatoltsag az elet egeszet Tettesre es Aldozatra tagolja..ezert sirankozik a vilag nepessegenek 78%, amely a negativ tudati szinten rekedt meg..... es ami a legfontosabb, hogyan tudjuk tudatossagunkat novelni. Meg kell ertenunk, hogy a problemainkat nem lehet megoldani azon a tudati szinten, amelyen jelentkeztek, ez csak a kovetkezo, magasabb szintre emelkedve sikerulhet "Legyen eleted ajandek. Legy kedves, figyelmes, elnezo, konyoruletes, legy igy felemelo hatassal az emberiseg egeszere. Ez a legnagyobb ajandek, amit adhatsz!" Istenem mily jo is lesz!!!

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4