A Turista

A Turista a CIA olyan különleges ügynöke, aki a világ különböző országaiban folyamatosan úton van, és felettesei parancsát kérdezés nélkül végrehajtja. Milo Weaver Turista, de a nonstop készenlét, az állandó utazás és a vak engedelmesség lassan tönkreteszi, és már senkiben nem tud megbízni. A paranoiából a CIA New York-i főhadiszállására, egy... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Cs. Peter
A könyvet az alábbi négy szempont szerint véleményezném: Szerkezet, Nyelvezet, Történet, Egyediség Szerkezet: A könyv 4 részből áll, melyek 10-15 oldalas fejezetekre vannak bontva. Az első rész egy bevezető rész, az utolsó pedig egy lezáró rész. Tehát a könyv érdemi része ~350 oldal a középső szekciók. Az 1., 2. és 4. fejezetben nagyrészt a főszereplő szemszögéből ismerjük meg a történetet és a szereplőket, míg a 3. részben mellékszereplők viszik tovább a cselekményt. Nyelvezet: Rendkívül egyszerű és könnyen olvasható, mintha egy akciófilm forgatókönyvét lapozgatná az ember. Található benne jó néhány francia szöveg is, illetve a nevek nagy része német, amerikai, orosz, távol-keleti, stb.. Mindemellett a szerző előszerettel használ utca és város neveket is, melyek kifejezetten autentikussá teszik a művét. Történet: Alapjában véve lineáris szerkezetű, de sokszor vannak visszautalások, és gyakran bővül újabb és újabb részlettel a főhősünk misztikus élettörténete. Ami kifejezetten tetszett, hogy többször is egy-egy fejezet erejéig egy mellékszereplő szemszögéből mutatja be az események folyamát, amely valamivel közelebb viszi az olvasót a megoldáshoz/megértéshez. Egyediség: A könyv olvasása kapcsán gyakran a Jason Bourne sorozat jutott eszembe, bár ez kevésbé rohanos, itt inkább a nyomozáson van a hangsúly. A globális összeesküvés elmélet és a hazugságra épített életpálya, nem szokatlan egy kriminél és annyira a végkifejlett se eget rengető, de ettől függetlenül egy rendkívül igzalmas könyv. Összeségében én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az akció-krimiket.

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
ChatBot