A tetovált lány - Millennium trilógia I.

Negyven éve történt. Az agg milliárdos elveszítette unokahúgát, akit gyermekeként szeretett. S azóta is, évről évre, valaki – mintha az őrületbe akarná kergetni – minden születésnapján emlékezteti az idős urat arra a tragikus napra… Az évek óta tartó nyomozás új lendületet kap, amikor a férfi felfogad egy vesztes sajtóper után... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 781 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Géró Lilla
Először a filmmel ismerkedtem meg ( az eredetivel és nem a béna amcsi feldolgozással). Már akkor nagyon magával ragadott a történet és nem tudtam ellenállni hogy ne vegyem meg a trilógia összes részét egyszerre. Mást nem mondhatok csak annyit, hogy egyszerűen fantasztikus mind a stílus mind a karakterek és persze a történet maga. Őszintén mondom ez életem eddigi legjobb könyve. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Madarász Zoltán
Ott kezdeném, hogy korábbi munkám révén lelkileg és fizikailag is igen közel kerültem a skandináv országokhoz, sok embert utaztattam oda és kísértem magam is, sokat jártam Dániától-Izlandig a skandinávoknál így Svédországban is. Maga a skandináv krimi is közel áll hozzám, ám furcsa mód a Tetovált lányt előbb ismertem meg film formájában mint könyvként. Talán jó volt így, könnyen lehet, hogy a nem túl nagy számú de olykor mégis jelentős eltérés a könyv és a film között zavaró lett volna, így viszont elmondhatom, hogy bár a film is nagyon tetszett, a könyv még sokkal de sokkal jobb. Ízig-vérig skandináv, ugyanakkor befogadható azok számára is, akik előtt a svédek életvitele, életfelfogása nem feltétlen ismert. Holnap útba ejtek egy könyvesboltot és beszerzem a második részt. És egy személyes üzenet a végére: Stieg, üdv mindenkinek Odaát (ha netán összefutnál Selma Lagerlöffel, őt külön üdvözlöm), és tudd, hogy baromira feladtad a leckét az itt maradtaknak!
tzszs
Nekem nem nagyon tetszett az eleje, én is nagyon vontatottnak, és unalmasnak találtam. Amit én nem értek, az a vége felé van... SPOILER Hát most komolyan??? Hogy lehet az hogy elkezdik üldözni a gyilkost, az meg simán feladja, és csak úgy hip-hop öngyilkos lesz??? Nekem ez a része nem tetszett... akkor inkább már lett volna úgy mint a filmben, hogy balesetből kifolyólag hal meg. De így... a jó kis kerek sztorit nálam ez elvágta. Ennél a résznél voltam úgy hogy kb leteszem a könyvet...
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot