A postás mindig kétszer csenget

A főhős, Frank Chambers, huszonéves, jóvágású világcsavargó. Egy szép napon pénz nélkül, éhesen, lerongyolódva érkezik a Két Tölgyfához címzett autós-restihez. A vendéglő gazdája, a görög Papadakis felajánlja az ügyesnek látszó fiatalembernek, hogy álljon be hozzá mindenesnek. A szabadságot mindennél jobban kedvelő Chambers - miután belakott a görög... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 710 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Cz. Csilla
A Dupla vagy semmi című műve sokkal jobban tetszett, de azért ezt sem mondanám rossznak! Aki olvassa, az készüljön fel, hogy nem egy napjainkban játszódó történet! Viszont izgalmas és fordulatos. A végét sajnáltam, de mellette szól, hogy nem volt sablonos.
Adamlipi
Rövid, gyorsan olvasható, és sztem ez a stílus illik a szereplők jelleméhez és a sztorihoz is...kicsit olyan lepukkant, mint az egész milliő, amiben játszódik. Nem klasszikus, de érdemes elolvasni (sok időt úgysem rabol).
Monik
Engem nem fogott meg. Nem tetszett. A stílusa is olyan furcsa volt számomra.
zsuzsi
NAgyon tetszett! A véletlenek furcsa kettőssége hozza meg csak igazán a bajt! Érdemes elolvasni!
Bölcskei Zsófia
Szerintem jó könyv, ajánlom.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3