A pap felesége

"Ez Trollope eddigi legkitűnőbb regénye. Készüljön fel a kedves olvasó, hogy ebben a könyvben szellemes és tanulságos szórakoztatásban lesz része egy kivételes szerző tollából." - (Daily Mail) Anna Bouvarie a helyi pap feleségeként húsz éven keresztül szolgálta Istent és az egyházközséget számos különféle módon. Süteményt sütött, kihordta az... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Csépány Katalin
Nem tudom azt mondani, hogy lebilincselő könyv, de az biztos, hogy érdekes dolgokat feszeget. Nagyon nehéz más elvárásai szerint élni, bár a mindennapjaink erről szólnak. Azonban egy faluban pap feleségének lenni bizony nehéz lehet. Éltem falun gyerekkoromban. Állandóan a központban lenni, minden "előítéletekkel teli szentzsáknak" eleget tenni nem kicsi kihívás. Közben persze tényleg elfelejtik, hogy a feleség az nem egy pap. Minden elismerésem azoknak, akik így élnek, ráadásul olyanok között akik vizet prédikálnak és bort isznak, senki nem elég jó nekik. Mivel semmi dolguk, csak azt figyelik a másik hol ejt hibát, mit nem csinál szerintük jól. Nos a könyv erről szól és bár nem a halál kellett volna legyen a megoldás az asszony számára, mégis örültem hogy kiszabadult az ördögi körből. Érdemes elolvasni.
Kovács Erika
A könyv úgy indul, mint egy hétfői nap. Kicsit szürkén, kicsit unalmasan. Tovább olvasva a könyvet egyre jobb. Nagyon tetszik az írónő stílusa a humora lehet könnyű. Rendkívül olvasmányos. A téma lerágott csont az áldozat feleség és a rendkívül unalmas, és középszerű férj esete. Ennek ellenére nem untam a könyvet, sőt nagyon szórakoztatott. Nem lesz a kedvenc könyvem, de határozottan tetszett és javaslom olvasásra.

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot