A nő felemelkedése és tündöklése

Miért vannak nemek? Miért hal ki tízmillió év múlva a férfi? Mi a női szépség és mit vár a nő a férfitől? Mire jó az orgazmus? Jó-e meddőség ellen az orális szex? Miről árulkodik mutató- és gyűrűsujj-arányunk? Szendi Gábor A nő felemelkedése és tündöklése című könyvében ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ, miközben az evolúciós pszichológia... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 793 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lulu52
Ebből a könyvből rengeteg dolgot megértettem, sok év távlatából visszatekintve látom, mennyire hiányzott ez a fajta ismeret az életemből. Fiatal, szégyenlős lányoknak okvetlenül el kell olvasni, önbizalmat ad, ezzel örömtelibb életet... és még jobban kell szeretni a fiúkat!
kavicsbori
Érdekes könyv, ez volt az egyik, amit nyaralásra magammal vittem, és nagyon sok ösztönös dologra rávilágít, tudományos magyarázatot ad. A férfi-női harcok, konfliktusok kezelésében is segít. Talán lehetne helyenként egy kicsit könnyedebb a hangvétele, de alapvetően nagyon jó, partnerként kezeli az olvasót a szerző. Aki egyébként arról is ismert, hogy ellene van az antidepresszánsoknak (szerinte sokan valós ok, indikáció nélkül írják fel a pácienseiknek ezeket a szereket). Bátor ember, ellene fordult a szakma, de túlélte, és sokoldalú is, amint kiderül ebből a könyvből. Nem szeretem a pszichológusokat, mert sokszor arról szól a "tudományuk", hogy jó mélyre "lenyomják" a pácienst, aztán utána jól ki lehet hozni őket (sok-sok kezeléssel, talán...), de Szendi úr üdítő kivétel lehet.
Mackor Vackor
Igen, ez egy érdekes könyv! Nemolyan régen találkoztam egy lánnyal aki a "női" gondolkodásról beszélve ugyanazt mondta el mint ez a jó ember. A végén megkérdeztem: -Te ne haragudj olvastál egy bizonyos könyvet (ezt a könyvet)? Mire Ő: -Nem, csak szerintem nagyon sok lány így gondolkozik. Hmmm.....egyébként arról volt szó hogyan választanak partnert a nők.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot