Dr. Kovács Lajos

A Mór megtette... - Az elmúlt évek legmegrázóbb magyar gyilkosságai

korona kiadó kft.  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  376 oldal

Mór, postásgyilkosságok, Tánczos- és Nógrádi-ügy, zálogházi rablássorozat: megdöbbentő öldöklések, bűnesetek hazánkban. A híreket persze mindenki olvassa, hallja... Azt hihetnénk, hogy már mindent tudunk. Aki így gondolja, az nyugodtan tegye is le ezt a könyvet! De aki szeretné egy elkötelezett nyomozó szemével látni az eseményeket, gondolatban végigkísérni olyan nyomozásokat, melyek eredményét egy ország várta lélegzetvisszafojtva, az jól dönt, ha megveszi ezt a lebilincselően izgalmas olvasmányt. Kovács Lajos több mint három évtized tapasztalatait osztja meg velünk, melyeket az élet elleni bűncselekmények terén szerzett, feltárva a rendőri munka olyan területeit is, melyeket a nagyközönség nem ismerhet meg, csak ezek eredményét, legyen az siker vagy kudarc. Őszinte, kritikus és önkritikus látlelet ez a mű az utóbbi évek legmegrázóbb bűnügyeinek rendőri kezeléséről, az aprólékos, mindennapi erőfeszítésekről, a küzdelemről a gyakran hazug vallomások, a bizonytalan szemtanúk és a sehová nem illeszkedő nyomok tengerében, miközben az elöljárók, a politika és a média alakította közvélemény eredményeket akar - és persze minél súlyosabb egy bűnügy, annál hamarabb. Ilyen körülmények között állt és áll helyt a szerző és csapata, néha szembemenve az elvárásokkal, de mindig megszállottan kutatva az egyetlen fontosat: az igazságot.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó korona kiadó kft.
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:376
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly590 gr
ISBN9789639589957
Árukód2207234 / 1063126

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)
Sz. Anikó
2012. 04. 16.

Rendkívül érdekfeszítő és izgalmas könyv. A profizmusról, a hozzáértésről nem is beszélve. Volt alkalmam a könyv szerzőjének több előadásán részt venni. Rendkívüli személyiség és hihetetlen hozzáértéssel és szakmai tudással tudom csak jellemezni. Lebilincselő!

krysztasz
2013. 05. 09.

Lebilincselő olvasmány, és egyben szomorú, sok esetben tragikus. De nagyon őszinte a szerzőtől. Hiányoztak a fejezetek, mert a történetek abba maradtak, majd később folytatódtak, majd újra szünet, és így tovább. Így időnként vissza is kellett lapoznom, de ezt leszámítva, mindenképpen érdekes elolvasni, akit érdekelnek a bűnügyek, mert sok visszaköszönt az újságok hasábjaiból, bővebb, hitelesebb forrásban. (Egyedül a kis tacsi a fotón hoz egy kis mosolyt olvasás közben, köszönet érte.)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád