A menekülő ember

2025, Amerika, Co-Op City. A város lepusztult szegénynegyedének lakótelepi házai között patkányok turkálnak a szemétben. A levegő elviselhetetlenül szennyezett. Az emberek munka nélkül, reménytelenül tengődnek, vágyakozva bámulnak a belváros jólétet árasztó épületei felé. A bűnözés óriási méreteket öltött, elektromos ösztökével felfegyverzett... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 520 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Mihály Kristóf
Egyetértek Lass Péterrel. Szerintem jó olvasmány de nem a legjobb King könyv.A filmnek tényleg nincs sok köze a könyvhöz.A főszereplő viszont nagyon kemény, a végsőkig kitar hogy megnyerje a versenyt.A végefelé kicsit megható lesz a könyv... De összességében szerintem elég jó+King rajongóknak ajánlom!
Portik Olivér
Szerintem is nagyon jó könyv.De (szokás szerint) a filmnek nem sok köze van hozzá.És Lass Péterrel egyet értek:végre nincs happy end.
Umberto
Végre egy olyan King-olvasmány, amelyben nem találni egyetlen fölösleges mondatot sem! Egy este alatt simán "kivégezhető"; nem felejthetetlen, de emlékezetesen izgalmas mű.
Lass Péter
Tényleg jó könyv.Az eleje "bachmanes",ezért érezted úgy,mintha nem is Kinget olvasnál.:) Annak külön örülök,hogy nem happy enddel végződött.Nagyon,nagyon hatásos olvasmány!
M N
Az elején kicsit furcsa(nem kifejezetten Stephen Kinges)de remek könyv,a vége pedig egyszerűen zseniális!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2