Spanyol konyha (A világ konyhái)

o-press  | kemény kötés  |  110 oldal

Libri Antikvárium
Néhány szó a spanyol konyháról... Ez a színekben, aromákban, ízekben gazdag konyha a világ legfinomabb konyhái közé tartozik. Különféle tájegységi specialitásokból tevődik össze. A XX. századbeli áruszállítás fellendülése és a lakosság vándorlása következtében többségüket az egész ország éttermeiben megtalálhatjuk, sőt egyes hagyományos fogásuk egész Nyugat-Európában régóta közkedvelt étel. A tengerparti részekre a tenger gyümölcsei a jellemzőek, melyekből ezrével sorolhatnánk a finomabbnál finomabb ételeket. Az ország belső részein többnyire más húsokat (marha, kecske, baromfi) fogyasztanak. Hegyvidékein elsősorban a bárány a tipikus, melyet általában roston sütnek. Ami részünkre nagyon különleges, az a hegyi sonka, a serrano, melyet pác és füstölés nélkül csak natúr állapotban, hegyekben szárítottak, érleltek, és a vidék növényi aromájától függően lett zamatos. Napjainkban az érlelési módszer modernebb, de az eredmény hasonló. Leginkább előételként vagy italhoz falatozzák.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kopottas borító.
Kiadó o-press
Oldalak száma:110
Súly200 gr
ISBN2399958410879
ÁrukódSL#2111729220
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Iklódi Dóra: Szénhidrátdiéta a gyakorlatbanIklódi Dóra: Szénhidrátdiéta a gyakorlatban