Főzni az alkotás örömével

magánkiadás  | 2011  | papír / puha kötés  |  230 oldal

Libri Antikvárium
A könyv alapvető konyhai tudnivalók, hasznos fortélyok és különleges tapasztalatok ismertetése mellett közel 400 db receptet tartalmaz, amelyek a bukovinai székely és a baranyai sváb konyha, valamint a mai kor gasztronómiája között közvetítenek. A mű azonban mégsem a hagyományos értelemben vett szakácskönyv, mert olyan irodalmi szemelvények - versek, mesék, novellák - részletei is megjelennek benne, amelyeket az ételek ihlettek. A kötetben mintegy 150 db színes ételfotó tanúskodik a szerző konyhai filozófiájáról, amellyel az ételeket személyesen megfőzte és megörökítette. Az igényesen szerkesztett és tervezett könyvet Erős Erika gyönyörű színes grafikái díszítik. Az alkotás egy olyan válogatás, amely egyúttal szellemi táplálék és a lélek épülésére is haszonnal forgatható.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 13 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó magánkiadás
Kiadás éve2011
Oldalak száma:230
Súly200 gr
ISBN2399973399517
ÁrukódSL#2111865845
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 13 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Luke Smith: F1 - A rajtrácsonLuke Smith: F1 - A rajtrácson