Főzelékek - Kóstoló 1.

pro-book  | 2009  | papír / puha kötés  |  130 oldal

Libri Antikvárium
A főzelékről a habarással, rántással készített sűrített levű, zöldséges ételek jutnak eszünkbe. Nyáron a savanyú burgonya, a kapros tök, a tejfölös sóska, a lucskos káposzta vagy a kelkáposzta-főzelék, tavasszal a lecsó, a zsenge zöldborsó- és zöldbabfőzelék, míg télen a száraz hüvelyesekből készített főzelékek a legkedveltebbek. A főzelékek ízletes elkészítése azonban még a gyakorlottabb háziasszonyoknak sem könnyű feladat.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Hátsó borítón matrica
Kiadó pro-book
Kiadás éve2009
Oldalak száma:130
Súly140 gr
ISBN2399962729240
ÁrukódSL#2110220202
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom