Finom ételek burgonyából

betűmetsző kiadó  | 2006  | papír / puha kötés  |  190 oldal

Libri Antikvárium
A burgonya vitamin- és ásványianyag-tartalmi miatt étrendünk fontos alapanyaga. Egyaránt ajánlatos egészségeseknek és betegnek. Könnyen emészthető, tápláló, ízletes. Nemcsak húsételek mellé köretnek vagy főzeléknek fogyasztható, hanem különféle édes és sós ételek elkészítésére alkalmas. Könyvünk a burgonyából készíthető ételsorok - saláták, levesek, rakott, töltött burgonyák, pudingok, felfújtak, burgonyával készített főtt tészták, édes és sós burgonyás sütemények, valamint újburgonyás ételek - bő választékát kínálja. Ezzel lehetőséget ad a háziasszonynak, hogy naponta változtassa családja étrendjét, és változatos formában minél gyakrabban tálalja ezt az értékes növényt. - Ismertető: "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó betűmetsző kiadó
Kiadás éve2006
Oldalak száma:190
Súly119 gr
ISBN0869000027987
ÁrukódSL#2106773496
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 290 Ft

A termék megvásárlásával

129 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa