Borlexikon - Borral készült ételek receptjeivel

kheirón '97 kft.  | 2000  | papír / puha kötés  |  159 oldal

Libri Antikvárium
Ismertető: Nemcsak a különböző borok jellemzőit ismerhetjük meg ebből a könyvből, hanem borral készült ételek receptjeit is tartalmazza. A bor pedig nem más, mint az "egészséges" alkohol. Mértékletes fogyasztása - különösen a vörösboré, amely több tannint (csersavat) tartalmaz - védi a szív koszorúereit az infarktustól; segíti az emésztést (mivel a vörösbor és a gyomorsav PH-értéke közel azonos, ezért a bor "besegít a gyomornak") és oldja a stresszt... "A mediterrán tízparancsolat" szerint: "Igyon bort rendszeresen, de mértékkel!"- További ismertető: "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Saját képekkel (állapotfotó). Szinte kinyitatlan, jó állapotú példány. Könyvízelítő/ismertető (ld. "Belelapozás").
Kiadó kheirón '97 kft.
Kiadás éve2000
Oldalak száma:159
Súly150 gr
ISBN0589000383721
ÁrukódSL#2104198131
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!