Az egytálételek bibliája

alexandra kiadó  | 2007  | cérnafűzött, keménytáblás

Libri Antikvárium
Az egytálételek népszerűbbek, mint valaha, mert egyre többen ébrednek rá, hogy mennyi időt és energiát lehet megtakarítani azzal, ha csak egy edényt használunk a vacsora elkészítéséhez. Ebben a szakácskönyvben megtalálhatunk mindent, ami az ízletes, párolóedényben készült főfogások, kiadós raguk és finom, serpenyőben sült ételek elkészítéséhez kell.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 500 Ft

A termék megvásárlásával

350 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó alexandra kiadó
Kiadás éve2007
Súly500 gr
ISBN2399979626556
ÁrukódSL#2111767628
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 500 Ft

A termék megvásárlásával

350 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Stiller Tamás: Parázs és füst - Négy évszakStiller Tamás: Parázs és füst - Négy évszak