Mezei Ottóné

A teljes értékű kenyér (biofüzetek 24.)

mezőgazdasági könyvkiadó váll.  | 1988  | pamphlet / füzet  |  43 oldal

Libri Antikvárium
Tartalom Bevezető 4 Beszéljünk először a lisztet szolgáltató növényekről 5 Egy különleges növénycsalád: a pázsitfűfélék családja 5 A gabonafélék 7 Néhány szó a kenyér történetéről 13 A kenyérsütés feltételei 15 A malmokról 16 A liszt 19 Az élesztőanyagok 22 A dagasztófolyadék 24 A tűz 25 Az edényekről 27 Süssünk hát kenyeret! 28 A tésztakészítés 28 Kenyérreceptek 30 Ne dobjuk el a maradék kenyeret! 38 Ha választhatunk 41 Függelék 41 Irodalom 43
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Ritka, saját képpel
Kiadó mezőgazdasági könyvkiadó váll.
Kiadás éve1988
Oldalak száma:43
Súly200 gr
ISBN2399980330350
ÁrukódSL#2112521244
Kötéspamphlet / füzet

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Sarah Crossan: A szív helyeSarah Crossan: A szív helye