A must és a bor egyszerű kezelése (120 ábrával)

mezőgazdasági kiadó  | 1960  | puhatáblás, ragasztókötött  |  335 oldal

Libri Antikvárium
Saját képekkel - Ismertető: Jó bor jó egészség - tartja a közmondás. De hogyan kapunk jó bort? A borkészítés számos mesterfogását, a pinceműveletek minden csínját-bínját el kell sajátítanunk, hogy öregbíteni tudjuk a magyar bor jó hírnevét bel- és külföldön egyaránt. Ehhez segít hozzá ez a könyv, mely a borkészítés alapjától, a szüreteléstől kezdve részletesen leírja a szőlőfeldolgozás, a must és borkezelés minden műveletét.- További ismertető: "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képekkel (állapotfotó). Keveset forgatott, jó állapotú példány. Könyvízelítő: "Belelapozás".
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1960
Oldalak száma:335
Súly360 gr
ISBN2399967334692
ÁrukódSL#2110953027
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa