A házi bor készítése Mustkészítés, Az erjedés három szakasza, Az irányított erjesztés, Fehérborkészítés, Borkezelés, Hogyan kóstoljunk, hogy jól kóstoljunk? Borbetegségek, Borhibák, Íz- és szaghibák
mezőgazdasági kiadó | papír / puha kötés

A termék megvásárlásával
379 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Állapot: | jó állapotú antikvár könyv - kopottas |
---|---|
Kiadó | mezőgazdasági kiadó |
Súly | 200 gr |
ISBN | 2399991693376 |
Árukód | SL#2111752386 |
Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
379 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes