Bíró Károly-Mercz Árpád

A bor készítése és kezelése

mezőgazdasági kiadó  | 1953  | papír / puha kötés  |  327 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 590 Ft

A termék megvásárlásával

359 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - kopottas
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1953
Oldalak száma:327
Súly400 gr
ISBN2310016912388
ÁrukódSL#2112797771
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 590 Ft

A termék megvásárlásával

359 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Bősze Ádám: Mozart bikinibenBősze Ádám: Mozart bikiniben