Antikvár könyv - A befőzéstől a fagyasztásig - Kerti termények házi eltartása - 1988

TARTALOM: Miért szükséges fogyasztani és tartósítani kertészeti terményeinket? Egészségünk a természet függvénye 7 Szervezetünk tápanyagai 8 Gyümölcs és zöldségféléink tápanyagtartalma 13 Betegségek elleni védelem 27 A tartósítás rövid története A házi tartósítás célja és feladata 29 A gyümölcsök, a szőlő és a zöldségfélék romlásának okai... bővebben
1 290 Ft

jó állapotú antikvár könyv
Szállítás: 6-8 munkanap Akár ingyen szállítással
Beszállítói készleten
A termék megvásárlásával kapható: 129 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot